Bjarte Rindal og resten av forsvaret hadde god kontroll på Surnadal i dag.
Harald K. F.  Røen hadde Rindals største sjanse i dag, men keeperen avverget.
Harald K. F. Røen hadde Rindals største sjanse i dag, men keeperen avverget.
Robert Jonli
Brynjar Lo
Brynjar Lo
Keeper Bjørnar Nordlund spilte en god kamp i dag!
Førsteomgangen var forholdsvis jevnspilt, selv om Surnadal hadde ballen mest. Rindal hadde god kontroll bakover og lot ikke Surnadal komme til noen store sjanser. Omgangen endte uten mål til noen av lagene.

Det er Surnadal som begynner andre omgang best og får ballen i mål etter ti minutter. Tre minutter senere øker hjemmelaget til 2-0. Tjuefem minutter ut i omgangen får de også sitt tredje mål for dagen.

Rindal blir presset langt bakpå utover i omgangen, men bortsett fra målene har vi god kontroll på 3. divisjonslaget. Vi skaper noen bra sjanser i dag, men vi er fortsatt litt ufarlige framover. Likevel en helt grei kamp mot et Surnadal-lag som tross alt ligger en divisjon høyere.