tursti igltjønna

Tine Fotballskole

Turdag 2018

I år vil turdagen under Småtrolluka bli gjennomføres i det flotte turstinettet som er etablert i Igltjønna- og Åsaneområdet øst for Rindal sentrum. Blant annet vil Trollskogen bli besøkt!

Vi deler fotballgruppene i mindre grupper på 5-6 deltagere, der alle får med seg en voksen. Enten en av våre instruktører eller foreldre som kan være med. Gruppene skal orientere seg i terrenget ved hjelp av å løse forskjellige oppgaver. Oppgavene baseres på utfordringer og spørsmål knyttet til friluftsliv, og deltagerne må finne postene ved hjelp av kart og andre hjelpemiddel.  

Turdag i år vil være på onsdag eller torsdag litt avhengig av hvilken gruppe man er på. Dette opplegget er i samarbeid med iTrollheimen AS.

Oppmøte alle dager ved Rindalshuset kl. 10.00 
Vi er tilbake ca. kl. 15.00.

Husk niste, sekk og klær til å være ute i.

24. juni 2018 Les mer...
Fisk ITrollheimen

Tine Fotballskole 2017

Turdag 2017

Småtrolluka har som tradisjon å ha en turdag for sine deltakere. Det blir det også i år.

Her er litt om opplegget i 2016: På tirsdag dro de yngste gruppene (gruppe 1 – 5) på tur til Rørvatnet. Der blir det forskjellige aktiviteter i tillegg til muligheter for bading og fisking. På onsdag (gruppe 6 – 7) og torsdag (gruppe 8 – 9) var det et nytt og spennende opplegg i fjor. Vi kjørte buss opp til Lomundsjøen, og der ble det både kanopadling og grottevandring.