Informasjonsbrev til Friluftskolen Småtrolluka iTrollheimen!

Pakkeliste og informasjon

I dette brevet finner dere litt informasjon som kan vær greit å vite for både voksen og barn før dere ankommer årets camp!

Les mer...
Slide1

Friluftskolen Småtrolluka iTrollheimen

Program og kart "oppdrag Folddalen"

I år blir det en ny rute med nye muligheter, nye utfordringer og nye mål innover Folddalen. Vi starter ved Åmot i Øvre Surnadal og i løpet av 4 dager forflytter vi oss via Storbekklia og Heimre Slompen til området rundt Gråhaugen. Dette blir en varierende og vakker rute der deltagerne får prøve forskjellige fremkomstmidler, mestre å være ute i friluftslivet og få nye venner!

23. mai 2018 Se infoskriv for detaljer
IMG_3499

Småtrolluka 63° Nord ble en stor opplevelse for alle deltagerne

Småtrolluka takker alle deltakere og medhjelpere på 63 Grader Nord for turen. Vi var heldige med været også, først når den siste deltakeren slo igjen bildøra på tur heim kom de første regndråpene. Vi håper alle har hatt mange flotte opplevelser disse fire dagene, og vi er spesielt imponerte over at alle sammen klarte å nå turens hovedmål Skåkleiva. Tusen takk til dere alle!

4. juli 2017 Les mer...
IMG_3032

Campleder: iTrollheimen ved Gøran Bolme - Oppdrag Nordmarka

Program Småtrolluka 63° Nord 2017

Oppmøte: Solåsvatnet kl 10:00
Tidsrom: Onsdag 28. Juni Lørdag 1. Juli
Henting: Tørsåsmarka (lørdag ettermiddag)

I år blir det en ny rute med nye muligheter, nye utfordringer og nye mål på Nordmarka. Vi starter ved ”Tippen” på Solåsvatnet på Vestre Nordmarka i Surnadal og skal i løpet av 4 dager forflytte oss til Skåkleiva og Tørsåsmarka i Rindal. Dette blir en varierende og vakker rute der deltagerne får prøve forskjellige fremkomstmidler, mestre å være ute i friluftslivet og få nye 

Les mer...

2017

Småtrolluka 63 grader Nord

Da åpner vi snart for påmelding på Småtrolluka 63° Nord. Det blir et nytt spennende opplegg bygd på samme lest som ifjor.
Arrangementet blir i år fra 28. juni til lørdag 1. juli. 
Program er klart i løpet av en ukes tid.

22. mars 2017