Sesongåpning for herrelagene

Fotball: Senior herrer

I dag var det sesongstart for begge herrelagene i fotball. Begge er påmeldt i Adressacupen (tidligere Trøndersmesterskap).

Først ut var andrelaget som møtte Gimse i Buvika. Her ble Gimse noen hakk for sterke, og vant til slutt 5-2.

Senere på kvelden var det Rindal 1 sin tur, når de møtte Dolmøy i Frøya storhall. Også her ble stillinga 5-2, men denne gang i favør Rindal.

Før kampen
Rindal 1
Pausen
God stemning i pausen mot Dolmøy
unnamed
Rindal 2

Både Rindal 2 og Gimse stiller lag i 6. divisjon, og lagene startet forholdsvis jevnt. Rindal 2 fikk en drømmestart på kampen når Rindal kontrer etter bare 7 minutters spill, og Daniel Hagen Eide setter ballen i mål til 1-0. Etter 20 minutters spill utligner Gimse til 1-1, noe som også står seg til pause. Rindal var fullt på høyde før pause, og kunne gjerne også ha ledet.

Etter pause er det derimot Gimse som har mest å gi. 48 minutter er spilt når Gimse tar ledelsen på en corner, og i det 65. minuttet øker Gimse til 1-3.
Det blir heller ikke bedre når vi gir bort en straffe etter 70 minutters spill, og tre minutter før full tid setter melhusbyggen inn 1-5.

Bare minuttet senere pynter derimot Daniel Hagen Eide på resultatet med sin andre scoring for dagen når han klinker et frispark over keeper og i mål fra 40 meter! Dermed ender det med tap 2-5 i sesongåpningen.

Trener Eirik Tørset sier seg fornøyd med første omgang, men med få innbyttere og lite treningsgrunnlag blir det litt tungt utover i andre omgang, medgir han.

Følgende spilte kampen

John Michael Kirkholt, Lars Grytbakk, Lars Ole Heggem, Stein Gunnar Rønningsbakk, Magnus Bakken, Erik Solem, Ole Heggem, Erk Bolme, Daniel Hagen Eide, Bjørnar Nerland, Jostein Landsem, Preben Husby, Morten Møller og Bjarte Rindal.

I den andre kampen i Rindal 2 sin gruppe vant Gauldal 2 - 0 over Lensvik.

Rindal 1 vant oppskriftsmessig

A-laget møtte Dolmøy i dagens andre kamp, og her var Rindal favoritter på forhånd, i og med at det er en divisjon forskjell på lagene. Og Rindal startet med å gå rett i angrep.

Knappe fire minutter er spilt når Are Aune sender i vei et skudd, som Roy Bolme sikkert styrer i mål til 1-0. Etter 14 minutter er det Harald Røen som sikrer Rindal straffespark. Roy Bolme er som vanlig sikker fra 11-meteren, og setter inn 2-0 før kvarteret er spilt.

I det 19 minuttet er det Are Aune som sørger for kampens høydepunkt. Han mottar et innkast ute på 20 meter og banker til på halv volley. Skuddet suser inn i krysset, uttakbart for Dolmøy-keeperen. Dermed 3-0.

Utover i omgangen jevner kampen seg litt mer ut, etter at Dolmøy knapt nok slapp over midtbanen de første 25 minuttene, og dermed går Rindal til pause med 3-0.

Også i 2. omgang henger Dolmøy ganske godt med, til tross for at Rindal styrer mest. Men etter 65 minutter er det Dolmøy som reduserer til 3-1 på corner.

Og det er spilt hele 80 minutter før Rindal igjen er frampå. Rindal kontrer og ballen havner til slutt bak i feltet til Steinar Møller som enkelt setter inn 4-1. To minutter før full tid lager vi en unødvendig straffe, og Dolmøy lager ørlite spenning i kampen igjen med 4-2.

Men seieren er aldri truet, og når Dolmøy gir bort ballen på 16 meter til Brage Storholt fastsetter han resultatet til 5-2 på overtid.

Trener Lars Ole Heggem oppsummerer kampenpå følgende vis; Første 30 minuttene er voldsomt bra. Litt roliger inn mot pause, men likevel ganske god kontroll. I 2. omgang er det i overkant mye hawaii. Vi gir Dolmøy litt for mange sjanser, samtidig som vi skaper litt for lite selv, mener han. Men her er det mye bra å ta med videre, samtidig som det heldig vis er litt å jobbe med mot seriestart også, avslutter han.

Følgende spilte kampen mot Dolmøy

Anders Grytbakk, Scott Skjølsvold-aasen, Sondre Aune, Jørgen Gjerstad, Oddvar Børset, Are Aune, Steinar Møller, Harald Røen, Brage Storholt, Roy Bolme, Geir Magne Glåmen, Lars Aleksander Møkkelgård, Torstein Heggem og Mathias Furuhaug.

Den andre kampen i Rindal 1 sin gruppe mellom Frøya og KIL/Hemne endte også 2-5 i favør hemnværingene.