Camp Trollheimen 2017

Camp Trollheimen 2017 er over, og det har vært en glede å få arrangere ei intensiv langhelg med skiskole og skisamling i skibygda Rindal. Heldigvis har vi hatt hotline til værgudene, og ba dem vente med bøttregnet til deltagerne hadde dratt hjem.

Vi legger ut noen bilder her, men du finner en mengde bilder, rapporter og videoer på facebooksiden til Camp Trollheimen.
Artikkel på Trollheimsporten.

20617054_897044803779905_2777102293450005478_o
Bjergisn
Elghufs
Bading
Basistrening
Myrfotball
Hinderløype

Et slikt arrangement får man ikke til uten mange gode hjelpere, så tusen takk til alle som har bidratt på mange fronter under Camp Trollheimen; kjøkkengjengen som står på fra tidlig morgen til sen kveld, engasjerte instruktører på høyt nivå, dedikerte fotografer som gir dere utallige bilder med sine Facebook-oppdateringer, matleverandører og alle andre som har bidratt med stort og smått på dugnad! Komitelista er nok på et tresifret antall.

Takk også til Saga Trollheimen Hotel for god service og et flott opphold i fine omgivelser for de som deltok på skisamling, og takk til Rindal kommune for tilgang til Rindal Skole og omgivelsene rundt.

Vi runder av med noen bilder som viser en del av det deltagerne har drevet med på camp. Takk til alle deltagere for en fantastisk innsats, instruktørene på både skiskole og skisamling var nesten litt skremt av det sportslige nivået, de har snart mer enn nok med å henge med. Best camp ever!

Og kanskje ses vi til samme tid neste år?