IMG_0476

Camp Trollheimen 2016 vel overstått

Da er Camp Trollheimen 2016 historie. Vi vil først og fremst takke alle deltagere for noen fantastiske dager sammen, med trening og moro i skibygda Rindal, stedet med "5 minutt til det meste" og "Tid til å leve". Eksemplariske og spreke unger og ungdommer på skiskole og skisamling. Vi håper å se dere alle igjen til neste år!

 

En stor takk også til alle medlemmer av Rindal IL som har bidratt med en imponerende dugnadsånd under Camp Trollheimen; kjøkkenpersonell, matleverandører, instruktører, fotografer og andre komiteoppdrag.

Igjen en takk til Saga Trollheimen Hotell for god service, positiv innstilling og et flott opphold i fine omgivelser for de som deltok på skisamlinga vår, og takk til Rindal kommune for tilgang til Rindal Skole og omgivelsene rundt.

Det har vært mange oppdateringer på denne siden underveis, og det håper vi våre følgere har satt pris på. Nå tar vi oss en pust i bakken, og linker til Camp Trollheimens Facebookside for den som vil se mange bilder fra arrangementet i 2016.

Velkommen til Camp Trollheimen 2017!