Lagbilde a-laget 2017

A-laget vant borte mot Hommelvik

Fotball: Herrer senior

A-laget spilte frdag kveld sin siste bortekamp før ferien, borte mot Hommelvik. Etter seieren mot serieleder Hitra forrige helg var det en optimistisk Rindalsgjeng før kampen mot et av de antatt svakeste lagene i avdelinga, men likevel vel vitende om at vi ennå ikke hadde tatt poeng på bortebane så langt i sesongen.

Når kampen var i gang var det tydelig at Rindal var det førende laget, og skapte noen gode muligheter tidlig.

Og etter 17 minutters spill satt første ball i nettet. Vi kombinerer fint på venstresiden og Stian B legger 45 grader ut til Anders Løfald som bredsider ballen i mål til 0-1. En god start på omgangen!

Mens Rindal skaper flere halvsjanser utover omgangen er Hommelvik mest opptatt av å rope på dommeren, mellom alle de lange polerne i bakrom.
38 minutter er splt når vi igjen kombinerer fint på en-touch gjennom Hommelvik-forsvaret. Roy Bolme kommer gjennom, men blir hektet og dermed straffespark. Roy tar straffesparket selv og setter den under keeper og Rindal kan dermed gå til pause med en grei 2-0 ledelse.

Andre omgang starter med en kjempesjanse for Rndal på en corner, der vi bommer på ballen på streken. Utover i omgangen blir Rindal litt lave og Hommelvik får ha mer ball enn de har hatt tidligere, uten at de skaper all verden. 66 minutter er spilt når Hommelvik utnytter et dårlig tilbakespill i våre bakre rekker, men heldigvis triller ballen like utenfor stanga.

83 minutter og Rindal får nok en kjempesjanse når Roy kommer rundt på høyre og legger inn. Ballen går forbi keeper og til Anders L som har åpent mål. Ett dårlig treff gjør at ballen går i bakken, spretter i tverrliggeren og går over. I stedet er det Hommelvik som går rett i angrep og reduserer til 1-2. Fra grei kontroll på kampen, til spenning i sluttminuttene altså!

Men bare to minutter senere er det Rindal og Roy Bolme som er frampå igjen. Roy er gjennom og får avsluttet, men Hommelvik-keeperen med en god benparade får gitt til corner. Påfølgende corner havner etter litt frem og tilbake ute hos Jørgen Gjerstad som banker ballen i mål til 1-3. Med bare fire minutter igjen på klokka så det igjen ut til å gå mot en grei tre-poenger. (Se video av 1-3-målet her)

Men på overtid får hjemmelaget nok en gang redusert, til 2-3, og vi fikk noen nærvepirrende overtidsminutter. Men flere mål blir det ikke og Rindal kan juble for sin første borteseier for året!

Dette var riktignok ingen stor kamp fra noen av lagene, men Rindal gjorde det som måtte til for å ta alle pengene og det var det viktigste i dag.
Nå venter 6 hjemmekamper på rad (5 i serien og 1 OBOS-cupkamp), så her er det gode muligheter for mange poeng framover :)