Trondheim Maraton, Romerike Ultra og Elias Blix-mila

Dobbeltseier til Lars og Arnt Inge i Trondheim Halv, der også Trygve, Bjørn S, Inge og Jo Bjørnar. Henne fullførte sin 57. Maraton og Bjørn Von vant Elias Blix-mila (les mer).

Trondheim Maraton, lørdag 01.09.12., Trondheim

Vi stilte med 6 løpere. Lars Hagen, Arnt Inge Nilsen, Trygve Reitan og Bjørn Sæther påhalv, mens Inge Norstadløp løp hel og Jo Bjørnar Fiske løp 8 km.

Perfekte forhold for maratonløp. Rundt 15 gr, overskyet og vindstille.

På halvmaraton løp Lars og Arnt Inge inn til dobbeltseier, etter at de begge løp solo allerede fra knapt 2 km!!!! Lars fikk 1,12,23, hele 1,36 foran Arnt Inge, som på sin side hadde en margin på 1,02 ned til tredjemann.

Trygve derimot, løp sammen med samboer Runa, Bjørn og Børge Leiren til 16 km. Fin klasseseier til Trygve, og han slo Runa med 2 sek, til tross for at det står annerledes i utdraget fra resultatlista nedenfor. Tar dette med for å vise at det er ikke rett opp og rett fram for arrangøren sjøl om man bruker datachip i startnummeret. Men uansett et fantastisk løp av Runa.

Antall løpere under 1,20, økte fra 8 i fjor til 22 i år.

Inge var den tøffeste av våre, som gjøv løs på helmaraton. Han passerte halv på 1,33,36 og fikk 3,16,27. Dette var ca 6 min raskere enn det han løp på i Stockholm Maraton tidligere i år. Han kom på en fin 7. plass av 54 deltagere i sin klasse, M 19-39 år. Totalt uansett klasse, ble han nr 15. Grossisten i antall maratonseire, Helge Hafsaas, ble også vinner i år, denne gang på fine 2,39,07.

Jo Bjørnar løp inn til 32,25 på 8 km og ble dermed nr 28 av totalt 140 løpere på distansen. Vinner her ble Andom Tekesete fra Hitra på 27,15.