To RT-vinnere

Juan Miguel Valdes Rodriguez vant 5 km i Tordenskioldløpet og Bjørn Vonheim vant 10 km i Bodø.

Tordenskioldløpet, 5 & 10 km, onsdag 07.05.08., Trondheim

Etter en downperiode, er deltagelsen i Tordenskioldløpet på veg oppover igjen. I år deltok 520 mot 470 i fjor og er med det et av de største mosjonsløpene i Midt-Norge.

Ettersom Holmenkollstafetten er så nært forestående, deltok ingen fra RT på 10 km, som er hovedløpet, mens to deltok på 5 km. Den distansen vant Juan Miguel Valdes Rodriguez på 17.04. Et greit løp også av Kjetil Fagerholt, som fikk 4. beste tid på distansen. Han kom inn til 19,57, i ei løype som vi mistenker å være litt lengre enn 5 km.

På 5 km finner vi også to som er påmeldt i St.Olavsloppet, mor og datter Gøril og Ingeborg Eide, som ikke brukte mye over 5 minutt pr km, mao en god SOL-fart…. Dette holdt til en 7. og 8. plass i kvinneklassen som bestod av 48 deltagere.

Fin temperatur, men som ”vanlig”, mye vind på Lade.

B&OI Gampen 2. løp, 10 km, onsdag 07.05.08., Bodø

Det var en lettet Bjørn Vonheim, som vant det andre karusell-løpet. Han vant på 35,47 og det fungerte mye bedre enn i Sentrumsløpet da han brukte nesten 2 minutter lengre tid. Denne løypa er imidlertid ikke kontrollmålt, men den er relativt kupert.

Brukbare løpsforhold, med 7 grader og lite vind.