Kollen-lag1-800p

Holmenkollstafetten 2012: Nr 12!

Rindals-Troll løp inn til en kjempebra 12. plass under dagens Holmenkollstafett. Vi ble 3,45 bak vinneren Tjalve og kun 8 sekunder bak Steinkjer FK på 9.plass, som ble beste trønderske lag. Tiden 53,54 var ca halvminuttet bedre enn i fjor og to plasser frem. 12. plassen betyr også fornyet plass i eliteklassen.

12. mai 2012 Les mer...
Lag 1

Holmekollstafetten 2010 - nr 8!

Aldri har Rindals-Troll kommet så høyt opp på resultatlista i eliteklassen som i år - nr. 8! Tidligere beste var 11.plass. RTs andrelag løp i kl. 2 og ble der nr. 28 på 58.16. Løypa var i år 17 925 m, mens den i fjor var 18 300 m (vår tid da: 52.36). I 2008 løp vi på 52.31, med samme totale løypelengde som i år.
8. mai 2011 Les mer...

Holmenkollstafetten 2009 - nr. 14

Rindals-Trolls lag gjennomførte i dag Holmenkollstafettens 15 etapper ved å bli nr. 14 (delt plassering) i eliteklassen, som ble vunnet av bergenslaget Gular. Dermed er vi kvalifisert til eliteklassen også neste år. Vi kunne notere oss for en tid som var 5 sekunder svakere enn i fjor. Det er vi fornøyd med, ikke minst tatt i betraktning at et par av våre menn var småskadet. Dessuten var det temmelig tett foran oss (6 lag innafor et halvt minutt.
5. september 2009 Les mer...
Holmenkollstafetten 2008

Holmenkollstafetten 2008: nr. 11

Det ble reprise fra i fjor: Rindals-Troll kom inn som nr. 11 (9. beste norske lag) i dagens konkurranse. Tid: 52.31, som er 14 sekunder fortere enn i fjor. Siste laget som klarte å beholde plassen i eliteklassen, var Ull-Kisa, på en tid som var ca. 1.10 dårligere enn oss.
Noe usikkerhet på forhånd fordi Lars-ene våre på de to første etappene har akillestrøbbel, og Henrik på langetappen var forkjølet. Men de klarte seg godt!
MAI fra Malmø vant foran Gular.
10. mai 2008 Les mer...
Olav Langli

Holmenkollstafetten 2007 - RT berget plassen med god margin!!!

Rindals-Troll berget plassen i eliteklassen med god margin i årets Holmenkollstafett. Laget ble så langt fram som nummer 9 blant de norske lagene og 11 totalt. Olav Langli (bildet) løp RT inn til tida 52.45 og var med det 9 sekunder foran fjorårets tid. Vant gjorde svenske Hammarby med tida 49.01 foran MAI 49.05. Gular (49.28), Tjalve (49.49), Skjalg (51.02), Vidar (51.44), Steinkjer (52.00), Tyrving (52.04), Lillehammer (52.13) og Kristiansand (52.21) fulgte på de neste plassene. Etter RT fulgte fulgte Ås (52.51) og Ask (53.24). Siste lag som berget plassen i eliteklassen var Osterøy med tida 54.34.
Det var med andre ord med veldig god margin RT berget plassen - og vi gratulerer!
12. mai 2007 Les mer...
Holmenkollstafetten 2006

Vår beste Kollen-plassering - 2006

Holmenkollstafetten er den mest prestisjefylte stafetten i Norge og det er bestandig stas å gjøre det bra der. I fjor ble vi nr 12 , mens vi i år ble nr 13. Når vi likevel hevder at dette er vår beste plassering, har det sammenheng med at vi velger å forholde oss til norske lag, fordi de utenlandske kan melde seg på direkte i eliteklassen uten å gå om kvalifisering. I år deltok 4 svenske mot 2 i fjor. Vi ble derved nr 9 av de norske, mot nr 10 i fjor. 16 norske berger plassen, og vi hadde en margin på 1,17 for å unngå nedrykk.
14. mai 2006 Les mer...
John Langli

Kollen-bilder og noen etterord - 2005

Kortversjonen er slik: Nr 12 på 51,11 og 51 sekunder forbedring fra i fjor, fornyet plass i eliteklassen og beste lag fra Midt-Norge. Den andre versjonen kunne vært mye lengre, og den kan du lese om nedenfor. På bildet ser vi ankermann John Langli (15) på vei mot mål.