Tett program for Henne og seier for Juan

Henne løp sin 3. maraton på 15 dager på Hitra og Juan Miguel Valdes Rodriguez vant halvmaraton med klar margin. Også Helge Langen gjorde et godt løp for RT. Dette, samt Drammen maraton, kan du lese mer om ved å klikke på linken under.

Påskemaraton, mandag 09.04.07., Drammen

 

Bare ei stor uke etter at Henrik Aasbø løp maraton i Sverige, var han på ny ut i gatene i Drammen andre påskedag. Han hadde ikke annen ambisjon med dette løpet enn å fullføre, og det forrige løpet satt nok i, for han fikk vondt i lårene før han hadde kommet halvveis. Likevel fullfører Henne på 3.55.59, bare 7 minutter bak sin tid fra Vällingby. Dette holdt til 13. plass i det 22 mann store feltet.

 

Her finner du bilder og resultater fra løpet:

http://kondis.no/default/index.php?aid=59980&k=sjef%2Fforsidenmid

 

 

Hitra Maraton, lørdag 14.04.07., Hitra

Tre fra RT stilte under Hitra Maraton, som gikk i fint vårvær. Juan Miguel Valdes Rodriguez, 35-39 år, stilte på halvmaraton og vant likegodt distansen med tiden 1.14.45. Helge Langen, 21-34 år, stilte også på halvmaraton. Til tross for to St.Olavslopp-deltagelser for oss, var hans reelle debut for RT. 1,18,33 i Trheim i fjor høst, og han fikk smaken på å prøve seg mer på løping. På Hitra fikk han tiden 1.19.39 i en ganske tung og småkupert løype, og fikk med det klasseseier og 2. plass totalt. Både Juan og Helge var godt fornøyd med gjennomføringen.

Henrik Aasbø, 50-54år, stilte som vanlig i maraton (hel), hans 3. maraton på 15 dager, og bare 5 dager etter hans forrige!!!!!!!!!!! Han gjennomførte også et godt løp på tiden 3.57.49, og ble med det nr. 2 i sin klasse.

 

Det var liten deltagelse, men arrangørene skal ha ros for arrangementet. Det var god premiering, løperne ble påspandert middag etter løpet!!!

 

www.kondis.no sine lokalsider for Sør-Trøndelag har reportasje om løpet.