Tapte i flomlys-kamp

Tirsdag 15. september besøkte G14 11'er det nye, flotte kunstgressanlegget til Orkdal; Orkdalsbanken Stadion. Kampstart var kl 1930, og det ble nesten "mesterliga-stemning" da guttene for første gang skulle spille i ordentlig flomlys på en ellers utmerket bane.
Og kampen startet veldig bra for Rindal, da Geir Magne Glåmen allerede i det 1. minutt scoret etter et flott gjennomspill av Jostein Landsem. Men så gikk det litt tråere hvor spillerne til Rindal ble litt for forsiktige og lite bestemte i sine arbeidsoppgaver. Orkdal var i tillegg både heldige og dyktige, og gikk etter hvert opp i en 5-1 ledelse. Dette selv om kampen forøvrig var forholdsvis jevnspilt. Rindal hadde absolutt sine muligheter, og resultatet kunne gjennom kampforløpet alltids ha vært noe jevnere.

Men sent i 2. omgang snudde lykken seg for Rindal, og Jostein Landsem satte inn to flotte mål. Men tiden ble for knapp til at Rindal kunne ta igjen hele forspranget. Og i kampens siste minutt scoret Orkdal enda ett mål. Det kan vel også nevnes at den unge dommeren kanskje ikke hadde sin sterkeste kveld, uten at dette kan tilskrives å være avgjørende for kamputfallet. Kampen endte 6-3 til Orkdal.