Sterk innsats i Midt-Norsk Mesterskap i Meldal

Sterk innsats av Rindals-Troll sine deltakere under Midt-Norsk Mesterskap i Meldal.

Under første dag av Midt-Norsk Mesterskap i Meldal gikk Jo Sverre Sande inn til en meget sterk 8. plass av 68 fullførte løpere i gutter 12 år. Han var 53 sek. etter vinneren, Sondre N. Moen fra Strindheim. Distansen var 3 km. fristil. .   I 13 årsklassen gikk Sondre L. Bjørnstad og Ragnhild Løfald, de kom litt lengre ned på listene denne gangen.En annen "fullblods" rindaling, Lars Romundstad fra Strindheim kom inn på 4. plass i G12 kun 3 sekunder bak andreplassen I jenter 12 år deltok Maria Dønnem fra ØSIL, mens vi finner Eirik Helgetun Pettersen fra MOI i G13. Her en det vel en god porsjon Jøssålislekt.

Mesterskapet samler løpere fra Nord og Sør-Trøndelag, samt Møre og Romsdal. Mesterskapet fortsetter i morgen med 2 km klassisk.