Stafettseier i Strindheimstafetten 2011

Den tradisjonsrike Strindheimstaffeten gikk i år for 47. gang, og IK Rindals-Troll stilte med hele 12 løpere fordelt på 5 lag. Det var meget god innsats på alle laga, med sterke plasseringer i alle klassene. Best resultat fikk laget i G15/16 års klassen, som gikk inn til en imponerende seier i dag. Rindals-Troll hadde et ungt lag med to femtenåringer og en 16 åring på laget, og det var 26 lag i klassen.
Strindheim Jonas
Jonas klar for 1.etappe
Strindheim Jonas og Jo
Veksling Jonas og Jo
Strindheim Jo og Vebjørn
Veksling Jo og Vebjørn
Strindheim seier
Seier!
Strindheim pallen
På pallen sammen med løpere fra Inderøy IL
Kristoffer, Torstein og Hans Ole
Kristoffer, Torstein og Hans Ole (Foto: Surnadal IL)
Ann Marie, Gine og Ragnhild
Ann Marie, Gine og Ragnhild (Foto: Surnadal IL

(Alle bilder Inger Skjølsvold)

Jonas Nergård Tørset gikk første etappe som gikk i klassisk stil, og vekslet som nummer 16. Andre etappe som var en skøyteetappe gikk Jo Svinsås, og da han kom inn til veksling sendte han ut Vebjørn Trønsdal Bævre på en 5. plass. Vebjørn hentet etterhvert inn løperne foran seg, og skøytet inn til en klar seier foran Inderøy IL på 2.plass og Klæbu IL på 3.plass.

I Menn senior kom R-T på en 15. plass av 24 lag, og på det laget gikk Morten Svinsås, Lars Hol Moholdt og Pål Sande. Seniorklassen ble vunnet av Byåsen IL foran Strindheim IL.

I juniorklassen hadde R-T et mixlag sammen med IL Fjellørnen. De kom på en sterk 4. plass i en klasse med 27 lag. Der gikk Vegard Kvam fra IL Fjellørnen, Hallvard Løfald og Gjermund Løfald.

J13-14 hadde også et ungt lag, de hadde bare 13-åringer på laget. De gikk inn til en flott 11.plass av 22 lag. På dette laget gikk Gine Fugelsøy, Ann Marie Langø og Ragnhild Mogstad (Surnadal IL).

Vi stilte også med mixlag sammen med Surnadal IL i G13-14. De kom inn til en flott 7. plass i en klasse med 27 lag, med to 13-åringer og en 14-åring på laget. Første etappe gikk Torstein Heggem, Hans Ole Røen Halle gikk 2.etappen, mens Kristoffer Berset (Surnadal IL) gikk siste etappen.

Fullstendig resultatliste