Stafett er gøytt!

Det fikk vi bevis for på nytt onsdag kveld, da Fokusstafetten gikk i Knyken skianlegg i Orkdal med 110 tremannslag på startstreken. Ti prosent av disse var fra Rindal. Ikke gjorde de skam på skibygda resultatmessig heller, for det ble dobbelseier til Rindals-Troll i gutter 7-9 år, mens jentene fra Rindøl vant klassen 10-12 år.

Stor rindalsdeltagelse i Fokus-stafetten i Knyken.

Rindals-Troll og Rindøl var representert med h.h.v. 7 og 4 lag i Fokusstafetten i Knyken onsdag kveld.

Stafetten er en årviss tradisjon som samler svært mange løpere, ca. 110 lag og 330 løpere. Denne stafetten er preget av uhøytidelig konkurranse, men også mange spennende dueller. Klassene er inndelt i 7-9 år, 10-12 år og 13-15 år.

Våre løpere utmerket seg godt på stafetten. Selv om resultat er underordnet på denne stafetten, må likevel 9 – åringene til Rindals-Troll framheves. De tok 1. og 2. plass i gutter 7-9 år. I tillegg hadde de med enda et lag kom kom like bak. Olav Nergård Tørset, Isak Haltli og Jo Trønsdal Bævre knep 1. plassen, mens Svein Erik Glåmen, Lars Bakken Røen og Håkon Strupstad Mikkelsen kom hakk i hel. På det tredje laget til Rindals-Troll gikk Aksel Eide, Erik Sande og Bendik Talgø.

Jentelaget i 7-9 år besto av Jorid Skjølsvold, Katrine Lone Eriksen og Trude Nerland. De tok en fin 2. plass.

I klassene for 10-12 år gikk Rindals-Troll inn til en 4. plass ( Sondre L. Bjørnstad, Jo Sverre Sande og Bjørnar Dalsegg Sæther) og Rindøl til 7. plass ( Brynjar Lo, Gjermund Løfald og Hallvard Løfald) I tillegg gikk Pål August Mykkelgård, Lasse Løfaldli og Tor Bendik Mykkelgård i G10-12.

I jenteklassen 10-12 år tok Rindøl seieren med Marthe Møkkelgård, Ragnhild Løfald og Else Helmine Myklegard. Fra Rindals-Troll deltok Brit Marie Glåmen, Marit Rye Bjørnås og Hildegunn Lone Eriksen.

I den eldste klassen gikk Hans Marius Aspli Harviken, Henrik Rønning og Stian Møkkelgård for Rindøl, mens Ingebjørg Sande og Susann Karen Løfaldli var sporty og stilte opp i gutter 13-15 år da de ikke fikk til lag i jenteklassen. De leaset inn en 15 årig gutt fra Yrjar for anledningen, og de bet godt fra seg i konkurransen.

Det vil bli lagt ut bilder fra Fokus-stafetten på Rindals-Trolls hjemmeside etter hvert når Rindals-Trolls utsendte får litt teknisk assistanse.

og her: Fokusstafetten 2003