Spennende toppoppgjør på Skogsletta

Både Rindal og Hitra hadde vunnet sine tre første kamper, og sto dermed med 9 poeng før dagens toppoppgjør. Kampen gikk i pøsende regnvær på Skogsletta.
g1426052009001
En av flere store sjanser for Hitra. Stang ut denne gang.
g1426052009003
g1426052009004
g1426052009005
g1426052009006
g1426052009007
Det er Rindal som kommer best i gang, og det er ikke spilt mange minuttene når hjemmelaget går opp i 1-0. Men bare få minutter senere sørger Hitra for utligning. Det er en jevnspilt 1. omgang, men Hitra er kanskje hakket hvassere. Gjestene får også straffespark, men keeper Joacim redder mesterlig!
Det er likevel Hitra som får det neste målet, før Rindal utligner til 2-2 etter vel 20 minutter. Hitra er farlig frampå flere ganger og får også 3-2 før pause.

Også 2. omgang blir jevnspilt og lagene følger hverandre tett. Midtveis i omgangen får hjemmelaget et overtak på gjestene, og skaper flere farlige sjanser. Og det gir uttelling. 3-3.
Dette står seg til det gjenstår ca 10-15 minutter. Da setter Hitra inn en sluttspurt og går opp i ledelsen igjen. Med 3 mål på nesten like mange minutter, er kampen plutselig punktert. Hitra tar fullstendig over mot slutten og drar hjem seieren med hele 3-8 til slutt.

En jevn kamp, men Hitra vant fortjent til slutt. Rindal ble litt for forsiktige mot større motspillere. Likevel en absolutt godkjent kamp av Rindal, som holder spenning i kampen helt til de siste 10 minuttene. Mye godt spill til tider, selv om de blir litt for stresset til tider. Også godt keeperspill av Joacim i 1. omgang, med flere gode redninger som holdt hjemmelaget inne i kampen.