Sigurd Fagerholt

Sigurd nr 7 i terrengløpskarusell

Sigurd Fagerholt har deltatt i sitt tredje løp i terrengløpskarusellen Mid Lancs Cross Country.

Løp 4: Mid Lancs Cross Country, lørdag 14.01.12, Wilson Playing Fields, Hyndburn, England
Sigurd Fagerholt løp inn til 7. plass av 36 løpere i det fjerde løpet i terrengløpskarusellen Mid Lancs Cross Country. Da de to første på resultatlista kom langveisfra og ikke tilhører klubbene som er tilsluttet Mid Lancs League, gir imidlertid dette en 5. plass i selve terrengløpskarusellen, hvilket betyr at han så langt har plasseringene 7 – 3 – 5. Sigurd deltar i klasse G11 og konkurrerer da mot mange som er ett år eldre enn ham.
Sigurd hadde vært plaget med ørebetennelse i dagene før løpet og gikk fortsatt på antibiotika. Han startet derfor forsiktig og lå på en 14. plass første halvdel av løpet. Han løp seg imidlertid bra opp på siste halvdel i den krevende løypa på ca. 2km. Underlaget var i om lag halve løypa frossent gress/sti, og i den andre halvdelen gjørmete sti.