Rindals-Cup 2003

I.K. Rindals-Troll arrangerte Rindals-Cup i fotball på Rinnvollen på søndag. Turneringen var for klassene knøtt, mini og lillegutter / lillejenter. I alt 19 lag fra Rindals-Troll, Rindøl, ØSIL, Surnadal og Todalen stilte. Ca. 175 spillere og mange engasjerte foreldre hadde en fin dag på Rinnvollen i strålende sol og 30 varmegrader.
000039DE
Hett å være tilskuer...
Hett å være tilskuer...
... og spiller
... og spiller
Elva var polulær
Elva var polulær
Premier til alle
Premier til alle
Rindals-Troll knøtt
Rindals-Troll knøtt

Det var nesten for varmt til å spille fotball, men da var elva fin å ha i nærheten. Til tider var det nesten like stor aktivitet i badehølen nedenfor klubbhuset, som på banen. Var det spillere som var savnet enten til kamp eller premieutdeling, var det bare for laglederne å ta en sjekk i elva. Da kom alle til rette på et blunk.

Turneringen gikk meget godt arrangementsmessig, og markerte avslutningen på en hektisk dugnadsuke for Rindals-Troll, med små-trolluke, gubbeturnering på lørdag, suksessfest med Stages Dolls lørdag kveld og Rindals-Cup på søndag. Det ligger en meget stor arbeidsinnsats bak for å få til alt dette, og disse arrangmenta viser at dugnadsånden lever i beste velgående i Rindals-Troll.

Resultater