Resultater fra Olsokløpet og Jordbærtrimmen

Konkurranseaktiviteten begynner å komme i gang igjen etter en feriepause. RT har hatt to deltagere i Olsokløpet og Jordbærtrimmen.

Olsokløpet, 11,6 km, lørdag 31.07.04., Ålvundeid

Løpet ble preget av den sterke varmen. Det var 26 grader innover Nerdalen, noe som nok påvirket tidene. R-T hadde 2 deltagere. Tor Jarle Bolme ble nr 3 i klasse 50-54. Samme plassering fikk Råg Mikkelsen i klasse 23-34 år. Han fikk problemer med magen 4 km fra mål, og fant det mest fornuftig i den sterke varmen å roe helt ned, og han bare småjogget inn.

25 løpere deltok i mosjonsklasse/konkurranseklassene, mot 31 i fjor.

Jordbærtrimmen, 10,6 km, lørdag 07.08.04., Lensvik

Også Jordbærtrimmen var ”rammet” av den sterke varmen, sjøl om det kanskje var noe mer dempet enn på Olsokløpet.

RT bruker vanligvis å ha en del deltagere på Jordbærtrimmen, denne gang ble det bare to. Enkelte er fremdeles i feriemodus, mens enkelte hadde andre ”kollisjoner”.

Stein Ivar Børset deltok i sitt første individuelle løp denne sesongen. Sjøl om treninga ikke er den helt store lengre, gjør han fortsatt habile løp. Han vant sin klasse klart og ble nr 2 totalt. Han var 1,12 etter Juan Miguel Valdes Rodrigues som var total vinner. Vi ser at ut fra fjorårstida, var også Juan fra Cuba påvirket av varmen.

Tor Jarle Bolme ble nr 2 i klasse 50-54 år.

I alt deltok 50 i mosjons- og konkurranseklassene, mot 60 i fjor. Det var nok en del som vegret seg for å stille pga varmen. Bredden i toppen var ikke så bra i år.