Bjørn Vonheim

Resultater fra løp i denne uke

Thomas Holm og Bjørn Vonheim (bildet) har deltatt i Sentrumsløpet, Mali Røen Skjermo i KM-terrengløp og Terje Olsen i Nybrottkarusellen.

Nybrottkarusellen, 3,2 km, torsdag 22.04.10., Stjørdal

Årets første løp i Nybrottkarusellen, var ei kupert løype over 3,2km. Vi hadde en deltager, Terje Olsen, som aldri har konkurrert i en så kort konkurranse før. Veteranklassene startet i egen pulje, og Terje ledet til det gjenstod 500m. Terje savnet taktomslaget og ble da passert av klassekameratene Håkon Kyllo og Rolf Hernes.

De tre beste i klasse 45-49 år:
1. Håkon Kyllo, IL Dalebrand, 10.51
2. Rolf Hernes, IL Dalebrand, 10.56
3. Terje Olsen, Rindals-Troll, 10.57

16 deltagere i klassen. Stor deltagelse, men likevel ble Terje nr12 uansett klasse.

Komplett resultatliste

Reportasje med bilde av Terje på Kondis

KM-Terrengløp (Løkkasprinten),600m, lørdag, 24.04.10., Malvik

Vi hadde en deltaker, Mali Røen Skjermo, som løper i klasse jenter 13 år. Hun ble nr 7 i sin klasse. Bortsett fra noen racere i tet, hadde Mali god kontakt med feltet underveis, og deltagelsen fristet til gjentagelse.

Sentrumsløpet, 10 km, lørdag 24.05.10., Oslo

Joggebølgen skyller over hovedstaden, i 2008 fullførte 1.800 løpere, i fjor 2.972 og i år 5.047. Få løp har en så høy kvinneandel som Sentrumsløpet, i år 41,8%. I denne horden befant to RT-løpere seg, Thomas Holm og Bjørn Vonheim.

Thomas fikk ei fin plassering, men følte det gikk litt tungt og tida ble 32,22, 18 sek bak fjorårstida. Totalt ble Thomas nr 12 og nr 5 i klasse 20-24 år.

Bjørn har slitt med krampe i låret de siste to ukene, og har ikke fått trent kvalitet. Han fikk derfor ikke ut sitt beste og han kom i mål på 37,26. Til sammenligning, kan det nevnes at Bjørn, i Praha Palmelørdag på halvmaraton, hadde en 10 km midt i løpet som gikk betydelig raskere. Bjørn ble nr 12 av 298 løpere i sin klasse 45-49 år. Totalt uansett klasse ble Bjørn nr 145.