Bjørn Vonheim

Reportasjer fra Bodø-gampen, Øra Rundt og Sognsvann Rundt Medsols

Litt forsinket får Bjørn Vonheim (som vant Bodø-gampen), Jøran Eldevik, Ole Arnold Sødal og Trygve Reitan sin rettmessige omtale.

B&OI Gampen 1. løp, 4 km, onsdag 27.04.10., Bodø
Bjørn Vonheim og Jørund Eldevik sesongdebuterte onsdag, med å delta i den tradisjonelle B&OI Gampen, som er en karusell som består av 7 løp og det ble likegodt klasseseire på begge.

Med 6 grader og frisk bris (9ms), var forholdene langt fra optimale, men Bjørn Vonheim må ha skjøttet vintertreninga godt, for i ei løype som han har deltatt i siden 2004, perset han med 5 sekunder. Gammelpersen var fra 2007, da han løp på 13,41.

En ungdom gikk hardt ut og Bjørn kom opp i tet først etter 1,5 km i den kuperte løypa. Da var det bare Jan Olav Rød som fulgte. Til tross for at Bjørn dro i motvinden klarte han å rykke fra Rød etter ca 2,5km og gikk inn til totalseier.

Habilt løp også av Jørund tross litt svakere tid enn de siste åra. Han vant klassen sin klart med 1,41 og var nr 10 totalt av de 56 som stilte til start.

Øra Rundt, 4 km, tirsdag 26.04.10., Kyrksæterøra
Nyervervelsen Ole Arnold Sødal deltok i et løp på hjemmebane tirsdag. Dette tok han som en moderat treningstur ut fra at et viktigere Kollen-testløp om noen dager, lå i bakhodet.

Her finner man kompletter resultater og bilder.

Og her fra Ole Arnold sin egen blogg:

Sognsvann Rundt Motsols (SRM) , 4 km, onsdag 27.04.10., Oslo
Dette er et løp som går rundt Sognsvann hver onsdag, der løperne kan velge mellom 1, 2 og 3 runder. En runde er litt over 3 km. Årets sesong startet på onsdag med ny deltakerrekord, hele 351 mot gammelrekorden på 289 fra 2009.

Blant disse, befant Trygve Reitan seg og han løp inn til en fin andreplass i ”enrundersklassen”. Han kom inn på 10,50 og var 7 sekunder bak vinneren Per Cristian Lysaker Torgersrud. Trygve var godt fornøyd med løpet som gikk unna i 3,19-fart.

Men Trygve har det ikke bare i beina, men også i hodet, han er hjernen bak løpets imponerende database og fikk følgende hederlige omtale på løpets hjemmeside:
”Trygve Reitan sto for det aller mest celebre besøket denne onsdagen, Trygve er mannen som laget smilefjesresultatlistene opprinnelig og de smilefjesene er med alle SRM deltakerne fortsatt. Takk igjen for smilefjesene og resultatdatabasen Trygve!”

Antar det er det eneste løpet som man blir honorert med smilefjes på resultatlista om man setter pers, sesongbeste eller aldersrekord!!!!!!