Ny seier til Henrik

Henrik Grøseth vant også Tordenskioldsløpet, med Juan på 6. plass.

Tordenskioldsløpet, 5 & 10 km, onsdag 09.05.07., Trondheim

467 (459 i fjor) løpere deltok i årets Tordenskioldsløp, og er med det et av de største mosjonsløpene i Midt-Norge. Rindals-Troll hadde i år bare 2 deltagere på 10 kilometeren. Vi ville ha hatt flere på startstreken, hvis ikke Holmenkollstafetten hadde vært så nært forestående.

Etter at Sondre Norstad Moen dro feltet fram til ei km-passering på 2,53, var det bare Henrik Grøseth og Mikael Olsen som fulgte på. Olsen ble også hektet av og han ble liggende alene resten av løpet. Passering 5 km gikk på 15.10. 2 km fra mål går løypa opp til Ringve og på flata på toppen fikk Henrik ei luke på Sondre, ei luke som holdt seg til mål. Også Juan Miguel V Rodrigues gjorde et habilt løp, kan om inn til 6. plass totalt på tida 33.10.

Under fjorårets løp var det over 20 grader, mens det i år var surt og vått og kvikksølvet så vidt passerte 0. Sett i lys av dette, var Henrik sin tid sterk. Dessuten er Tordenskioldsløypa relativt tung.

I år var det også et 5km løp. Her ser vi at RT3 har begynt å forberede seg til St.Olavsloppet. På resultatlistene finner vi bl.a. Torsten Sæther, mor og datter Gøril og Ingeborg Eide.