Nå er sesongen virkelig i gang!

Thomas Holm har deltatt i NM Terrengstafett, Magne Bolme har løpt halvmaraton(!) i Fredrikstad og Terje Olsen har løpt Frostatingsløpet.

 

NM-Terrengløp, kretsstafett, 12.04.10.,Tønsberg
 
I NM Terrengløp, kort løype, er det innlagt en kretsstafett som består av tre etapper på hhv 2km-4km-2km. Thomas Holm deltok på Sør-Trøndelag sitt lag. Han løp første etappe og vekslet som nr 8, og leverte pinnen til o-løper Martin Hoset fra NTNUI som løp den lengste etappen på 4 km. Vegard Raaum fra Strindheim løp siste etappe og laget ble nr 7 av de 16. lagene.
 
Thomas løp sin etappe på 6,10,0 og var langt bak Henrik Ingebrigtsen, som i realiteten avgjorde stafetten for Rogaland allerede på førsteetappen. Ingebrigsten, som var gårsdagens individuelle vinner, brukte 5,39,1, mens Thomas Solberg Eide fra Hordaland brukte 5,56,2. Ingebrigtsen var altså 17 sek foran andremann på bare 2 km. Sterkt!
 
Alle resultater:
 
www.friidrett.no har reportasje både fra det individuelle løpet i går og fra stafetten i dag.
 
 
Fredrikstadløpet, halvmaraton (21.097,5m) 12.04.10., Fredrikstad
 
Magne Bolme startet sesongen tøft. Han har aldri løpt konkurranse lengre enn 11 km i konkurranse og hadde i sine velmaktsdager sprint som spesiale. Han stilte med ny ledsager i Fredrikstadløpet, som er en halvmaraton. Løpet bestod av 4 runder, de 3 første gikk jevnt og greit (de gikk på 28 min hver), men han fikk merke at en måneds treningsopphold tidligere i vinter, hadde medført at treningsgrunnlaget ikke var helt på topp for et så langt løp, og måtte ned med farten på fjerderunden. Sluttida ble 1,58,04. Han ble nr 134 av de 157 deltagerne som startet. I tillegg startet 35 kvinner. Løpet hadde stor deltagerøkning og vi regner med at dette er et av de største halvmaratonløpene i landet.
 
Magne er innstilt på flere konkurranser, men de blir en del kortere, før han kanskje skal prøve å løpe ned halvmaratontida i Oslo Maraton i slutten av september.
 
Her finner du komplette resultater, bilder og reportasjer:
 
Regner med at også www.kondis.no kommer med reportasje og mange bilder.
 
Frostatingsløpet, 8 km 12.04.10., Frosta
 
Terje Olsen debuterte i RT-singlett. Han har tidligere kun deltatt som bedriftsløper for 3T, bortsett fra at løp for oss under Indalsledenloppstafetten i fjor. Han gjorde ikke skam på klubbens farger, han vant sin klasse 45-49 år klart. Totalt kom han på en flott andreplass.
 
De tre beste uansett klasse:
1 John Steinar Dyrdahl, Selbu 27.43
2 Terje Olsen, Rindals-Troll, 27.59
3 Kai Robert Vandsvik, Ytterøy, 28.15
Terje hadde 15 sek. bedre tid enn i fjor til tross for at 5 av de 8 kmène som gikk i terreng, var våtere og litt tyngre enn i fjor. Så dette lover bra. Forholdene var fine med sol og nesten vindstille.
 
Kondis var tilstede, så vi får følge med på www.kondis.no (Lokalside Trøndelag)