Mosviksenderen opp

Nytt sterkt motbakkeløp av Morten Eilifsen. Her kan du lese mer fra Mosviksenderen opp.

Mosviksenderen Opp, 5,6 km lørdag 24.09.05., Mosvik
Vår motbakkespesialist Morten Eilifsen, som ble nr 4 under NM i motbakkeløp tidligere i sommer (Skåla Opp), deltok med suksess også i Mosviksenderen Opp. Han hevdet seg bra sjøl om dette var et helt annerledes løp enn Skåla Opp. Dette løpet gikk etter en grusveg med en høydeforskjell på 400 m. For slakt etter Morten sin oppfatning!!!!

En førstepremie på kr 10.000,-, lokket tydeligvis mange sterke løpere til startstreken. Anders Aukland vant foran de 2 som ble de 2 beste under forrige helgs NM-Terrengløp, Trond Idland og Øystein Sylta. Fjerdemann ble Eldar Rønning, bare 10 sekunder foran Morten, som delte førsteplassen i klasse 17-22 år med o-løper Øystein Kvaal Østerbø fikk totalt femte beste tid.

En sterk prestasjon når vi vet at Morten trener løping kun i terreng, ettersom noen lunefulle knær ikke liker veg. Morten følte han tapte for mye til de andre i de slakeste partiene. Da må det gå fryktelig fort unna i de bratteste delene av løypa…... Løpet viser i hvert fall at Morten er i rute foran langrennssesongen.