Løp i Velledalen, Bodø, Trondheim og Lancaster

Alf Petter Bøe, Bjørn Vonheim, Ole Arnold Sødal og 3 bla Fagerholt har deltatt i løp denne uka.

Konradløpet, 4,5 km, tirsdag 01.05.12., Velledalen
Konrad-løpet er ikke hvilket som helst løp. Løpet starter hvert år kl 0500 om morgenen!!!! Løpet er oppkalt etter en som likte å trene tidlig på dagen mens lufta var ”rein og klår”.
Alf Petter Bøe, skulle sesongdebutere her, etter et godt løp i fjor. Det ble et ei kortvarig glede. Etter 500m fikk han en muskelbrist i den ene leggen, og det var bare å roe ned, og han ruslet inn til mål for å fullføre. Det ble ingen ensom affære slik som det ville ha blitt i de fleste andre løp, hele 103 deltok i klassen som deltok på tidtaking. Totalt alle klasser deltok rundt 450, som fikk spandert frokost etter endt løp. Et konsept som funker mao.
Vi får håpe at Alf Petter kommer seg i trening igjen så rask som mulig.
Vinner ble Knut Anders Hatlen fra Stranda på ny rekord 14,48. Her er løpets adelskalender der Alf Petter ligger på en fin 10. plass:  http://213.184.217.241:8082/konrad/showresult.php?person_keyno=20000
Her fra velledalen.net:
Alf Petter sin strekkskade er behørig omtalt:
Her er resultater og artikkel på kondis.no:

B&OI Gampen 2. løp, 10 km, onsdag 02.05.12., Bodø

Bjørn Vonheim hadde planlagt å delta i Sentrumsløpet 28.04., men trakk seg da han fikk en krampe i låret under det første ”Gamp-løpet”. Han deltok derfor i i en 10 km i Bodø noen dager seinere i stedet.

Med krampen friskt i minne og et friskt vær (1 gr/ kuling/regn og sluddbyger!!!), holdt ikke Bjørn sin motivasjon til bedre enn et raskt treningstempo. Kjenner vi Bjørn rett, er gutsen på plass igjen temmelig raskt.

BDO-mila, 10 km terrengløp, onsdag 02.05.12., Trondheim

Ole Arnold Sødal deltok i BDO-mila, som arrangeres flere steder i landet, og er et samarbeid mellom BDO og Skilandslaget. I Trondheim ble løpet arrangert ved Kristiansten Festning.

Ole Arnold kom inn til en 17. plass i det sterke feltet på 36,36. Klar vinner ble Audun Nordtveit fra Tjalve som kom på sterke 31,54, foran Ola Sakshaug og Eldar Rønning. Den som imponerte mest, var nok Ole Arnold sin 15-årige nevø, Joakim Sødal, som ble nr 4 bare 10 sek etter Eldar!

Ole Arnold traff ikke med skovalget på det litt sleipe underlaget, men følte at forma er bedre nå enn under NM-Terrengløp som gikk i samme området på september i fjor. Vi lar Ole Arnold fortelle om løpet med egne ord:

Bilder fra løpet og komplett resultatliste:

Ripley Supper Run, 4 miles (6,44km), torsdag 03.05.12., Lancaster, UK

Familien Fagerholt stilte med hele 3 på startstrek i et mosjonsløp i Lancaster, Kjetil, Sigurd og Arnhild.

I England har de ingen trimklasse uten tidtakning, men likevel deltar man på alle nivå. Totalt deltok 234 løpere.

Kjetil, ble som ventet den sterkeste i familien, kom inn til en 5. plass totalt og 1. plass i kl MV40. Han brukte 24,15 som gir ei km tid på 3,46. Men det spørs hvor lenge han holder 11-åringen Sigurd bak seg. Han imponerte stort ved løpe på 25,50, noe som gir et snitt pr km på 4,01 (!!!). Han ble nr 20 totalt, og ble nr 2 i MU16.

Også mor Arnhild viste at hun forbereder seg godt til St. Olavsloppet. Hun løp på 37,24 og ble nr 149 av de 234 deltagerne, og ble nr 11 av 15 i klasse FV40.

Vi har lest om at i Velledalen fikk løperne frokost etter løpet, i England er det andre opplegg. Når løpet heter ”Supper run”, så vanket det naturlig nok pai til alle deltagere.

Fine løpsforhold, 12-13 gr og lett skyet vær.