Løp i uke 37

Vi merker oss fine plasseringer i "Birken". Ellers er det rapporter fra 5.000m, Hangervatnet Rundt, Trondheim Maraton og Mini-Vatnet Rundt.

KM Oppland, 5.000m søndag 07.09.03., Raufoss
Gert Moen, som nå er bosatt på Lillehammer, deltok utenfor konkurranse på 5.000m i KM for Oppland. Han fikk tida 16,19,38 som er ei forbedring av personlig rekord på rundt 12 sekunder. Han var med denne tida 4. best i feltet.

Hangervåttan Rundt, ca 5 km søndag 07.09.03., Byneset
Audun Bakk deltok i dette terrengløpet, som i andre halvdel består av en ekstrem ”opptur” og deretter en kraftig ”nedtur” Sjøl om Audun hadde kontroll på løpet, fikk han hard konkurranse av den lovende langrennsjunioren Lars Morten Bardal fra Leinstrand. Audun vant på tida 24,26 med Bardal 8 sekunder bak. I alt deltok 16 deltagere.

Birkebeinerløpet, 21,3 km lørdag 13.09.03., Lillehammer
Vi hadde tre deltagere i årets Birkebeinerløp, Geir Moholdt, Gert Moen og Råg Mikkelsen. Både Geir og Gert gjennomførte svært gode løp. Geir raskest med 1,21,23, noe som holdt til 7. plass i klassen 20-24 år. Gert fikk bedre plassering i sin klasse, nemlig 2. plass i klasse 25-29 år på tida 1,23,13. Råg er ikke i sin beste form (har ikke fått trent etter ferien pga beinhinnebetennelse), og var nesten 10 minutter bak sin egen fjorårstid. Men med tida 1,37,24 klarte han imidlertid maksimaltida med god margin. Dette var for øvrig Råg sitt 5. Birkebeinerløp av 6 mulige.

Totalvinner ble Øystein Sylta fra Vidar på tida 1,12,40. I alt deltok rundt 2.500 løpere.