KM i terrengløp og Malvikingen opp

3 KM titler i terrengløp (Jo, Helge og Ole Arnold) og Bård Nonstad nr 3 i motbakkeløp.
6 fra RT deltok i KM Terrengløp, mens Bård Nonstad og Morten Svinsås deltok i Malvikingen Opp. På bildet: Aksel og Jo etter løpet.
Arle, Aksel og Jo venter på start.
Aksel på vei over brua
Aksel og Jo etter løpet
Jo får sin velfortjente KM-medalje
G14 har fått sine premier
IK Rindals-Troll-løperne kommer på rad og rekke etter første runde.
Jevnt oppløp
Seniorene
Seniorene

KM-Terrengløp, søndag 08.05.11., Stadsbygd
Stadsbygd il arrangerte et fint KM, som i hovedsak gikk etter gruslagte stier ala rundt Tjønna. Fin ”arena”, publikum kunne se løperne i nesten hele løypa.

RT stilte med 6 deltagere, Jo Svinsås og Aksel Norli i G14 og Helge Langen, Lars Morten Bardal, Frode Grønning og Ole Arnold Sødal i seniorklassen.

I G14 var nok Joachim Sødal fra Kyrksæterøra favoritt, han er en av landets beste i sin aldersklasse i lengre løp. Han tok også tet, med en løper på slep, mens Jo kom litt bak. Klassen løp 1 km, og 250m fra mål økte Jo farten og fikk kontakt med Joachim og fikk akkurat slengt seg foran i mål. Jo fikk 3,06,6 og slo Joachim med tre tideler. Aksel ble nr 6 på 3,41,0. Det var åtte i klassen.

Seniorklassen løp 3.600m, fordelt på 3 runder. Lars Morten dro i 2,5 runder, før Ole Arnold gikk opp i tet ca 500m fra mål. Men Helge spurtet forbi 250 m fra mål, og kom inn halvsekundet foran Lars Morten og Ole Morten, som hadde dødt løp. Mens Frode kom inn rundt 12 sek bak teten. Ettersom Ole Arnold løper i 35-39 år, ble det to KM-titler i senior.

Ole Arnold lånte ut sitt kamera til sin bror, og her er mange bilder av KIL og RT-løpere:

Malvikingen Opp , 5,9 km, lørdag 07.05.11., Malvik
Dette er et nytt motbakkeløp som starter nede ved sjøen på Vikhammerløkka og har målgang på Solemsvåttan 423 moh. Løypa starter med litt asfalt og grus, men de 3 siste km går i skogsterreng. Vi stilte med to deltagere, Bård nonstad og Morten Svinsås.

Dette er Bård sitt ”hjemmeterreng” og han hevdet seg meget bra. Han ble nr 3 etter to svært skarpskodde karer, Dadafo, som i år løper for Kyrksæterøra og Niklas Dyrhaug fra Skogn. Dadafo med akillesproblemer i fjor, men dette løpet indikerer at han kanskje han er sterkere tilbake i år. Han vant med 1,01 foran Dyrhaug og 2,05 foran Bård som fikk 28,17. Morten kom inn til en femte plass i klassen og åttende totalt, på tida 30,54.