Juan debuterte for RT

Det ble dramatisk da Juan Miguel Valdes Rodriguez debuterte for Rindals-Troll.

Fredrikstadløpet, 21,1km, søndag 25.03.07., Fredrikstad

Fannremsbyggen Juan Miguel Valdes Rodriguez deltok i sin første konkurranse for Rindals-Troll, og det likegodt på halvmaraton. Han hadde ei målsetning på å løpe på 1,12 –1,13. Han klarte det så vidt, ved å løpe på 1,13,59, etter å ha passert første 10 km på 33.12. Dette til tross for at Juan fikk krampe i den ene foten og løp likegodt de siste 12 km med en sko!!! Krampen skyltes sannsynligvis at han hadde snørt skoene for stramt, slik at det hindret blodomløpet. Vi får bare håpe at han ikke får ettervirkninger av at han løp så langt uten sko.

Han kom på andreplass i klassen og ble nr 5 totalt uansett klasse. Fredrikstadløpet er et av de største halvmaratonløpene i landet og hele 149 stod på startstreken. Joel Anderson, IK Tjalve, vant løpet på 1,09,32.

Det var fine forhold med rundt 12 grader.