Det ble som ventet litt for tøft mot serieleder Strindheim idag. Vi startet bra, men ble for lette mot fysisk sterke byjenter som hadde full kontroll på ballen.

1. oktober 2017 Les mer...
G12 på Søyacup

J14 1.div Rindal - Klæbu 6-0

I årets siste hjemmekamp hadde jentene bestemt seg og gikk for seier! Vi ledet 1-0 til pause etter stangskudd, like over, like til side og bomskudd, det ville ingen ende ta. Tempoet gikk litt ned i 2.omgang og skuddene gikk i mål. Endelig fikk vårt trofaste publikum valuta for oppmøte. Tusen takk til alle som har møtt opp og støttet jentene i år. Nå gjenstår en hard kamp mot serieleder Strindheim imorgen og mot Astor senere i oktober.

30. september 2017 Les mer...
G14 Bergstadcup

Flott innsats i Bergstadcup fra Rindal IL!

Rindal IL stilte med hele fem lag på Bergstadcup på Røros i helga, og toppet med finaleseier til G14!

G14-gjengen har vært tro mot klubbcupen til Rindal IL (11-14 år) siden de var G11 - halvparten var også med som tiåringer. Dette var en flott avslutning på Røros, nå venter nye eventyr

27. juni 2017 Les mer...
G14 klar for opprykk 2017

Fotball:

J14 og G14 klare for 1. divisjon!

Både Jenter 14 og Gutter 14 har gjort det godt i vårsesongen og kunne med seier fredag sikre opprykk til 1. divisjon fra høsten.
Og begge lagene gjorde jobben sin og vant sine kamper mot henholdsvis Orkanger og Strindheim 3.

17. juni 2017 Les mer...
Seriemestre

J14 2.div Seriemester vår!

Rindal - Orkanger 6-1
Det ble en litt tung start på kampen og Orkanger gikk opp i ledelsen etter 8 minutt. Jentene trengte bare litt ekstra tid på å bli varm på en regnvåt dag. Vi tok over styringen og ledet 2-1 til pause. I 2.omgang var det vi som styrte kampen og vant fortjent!

16. juni 2017 Les mer...

J14 Rindal-Skaun 3-1

J14 møtte serieleder Skaun på Skogsletta i dag. Jentene var spente før kamp og hadde ikke helt trua. De gikk allikevel på fra start og storspilte, alle sammen, hele laget! Vi ledet 1-0 til pause. Og jentene mente at dette kan vi greie. De fortsatte å male på og det lønner seg! 3-1 seier smakte veldig godt! Årsbeste og med det tar vi pinsefeiring på tabelltoppen 😁 Men veldig jevnt med 4 lag på toppen på 15 poeng og vi leder på målforskjell!

2. juni 2017

J14 2.div Rindal-Støren 6-1

Jentene hadde årets første hjemmekamp i Rindalshallen igår. De trykket til fra start og sto i duellene (selv om det ble noen flygeturer innimellom), bra pasningsspill og fart. Vi har og en veldig trygg og god forsvarsrekke som gjør en flott jobb.

4. mai 2017
18076811_10154269162081230_8870830240637126847_o

J14 2.div Rennebu - Rindal 1-9

Fin serieåpning av J14 idag borte mot Rennebu. Litt preget av årets første kamp, første 9'er kamp og nye regler som offside, men vi styrer kampen hele veien.