Endelig er sesongen i gong

J12 2020 - Trollheimsporten

Trollheimsporten har i dag en fin artikkel om sesongens første fotballkamp i Rindal. Det var J12 som var først ute etter Korona-pausen. Og det endte med en deilig seier 7-6 til Rindal.
Les hele saken på Trollheimsporten.no. (Foto: Karstein Mauset/Trollheimsporten.no)

13. august 2020 Les mer på Trollheimsporten.no
Lagbilde J12

J12 mot Buvik

J12 sparket igang høstsesongen mot Buvik på Trollbanen i kveld.

Bra tempo og flott angrepsspill gjorde att vi ledet 3-1 til pause!
2. omgang ble jevnere og bortelaget kommer seg inn i kampen. Meget spennende mot slutten av kampen som tilslutt endte 6-7 til Buvik.
Mange fine bilder på Rindal IL fotball sine facebooksider.
Bilde: Lagbilde (Foto Eli Solvik)

17. august 2017 Les mer...

Bortekamp mot Gimse 2 for J12.

Vi møtte hard motstand i ett velspillende hjemmelag i går.
1.omgang slet vi veldig med å forsvare oss og vi lå under med 7-1 til pause. 2.omgang fungerte banespillet bedre og vi fikk laget litt høyere på banen.

1-3 ble sluttresultatet (10-4 i følge MinFotball)

13. mai 2017 Les mer...

J12 mot KIL/Hemne

J12 med storseier i kveld,10-1 mot Kil/Hemne. Godt forsvarsspill og lagspill gjør att vi kommer til mange muligheter foran mål, og med 7 forskjellige målskårere ble dette meget bra.

4. mai 2017

J12

I kveld tok J12 i mot Glimt/Orkanger 2 i Rindalshallen.
Det ble en jevn og spennende kamp som orkdalingene til slutt vant 5-7. Mye bra spill og topp innsats gjorde dette til meget god underholdning

27. april 2017

J12 med seier

J12 startet serien borte mot Buvik i gårkveld.
Spillemessig var Buvik bedre, men vi skåret flest mål og med det seier. 3-1 til Rindalsjentene.