Hyttfossen: Nå med reportasje og offisielle resultater

19 RT-løpere deltok i uttakningsløp for St.Olavsloppet (les mer).
NB: Noen av tidene som ble publisert først, er blitt endret.

Mosjonskarusell Hyttfossen, 5,5 km, tirsdag 29.05.12., Klæbu

Løpet inngår i en mosjonskarusell, bestående av 6 løp, arrangert av Klæbu Løpeklubb. Bare unntaksvis, deltar det løpere utenfor arrangørklubben, men vi har blinket ut dette løpet, for andre året på rad, som vårt første uttakningsløp til St.Olavsloppet. Fin trase, r 5,5 km, litt småkupert, med følgende ”fordeling”: 0 - 1,5 km asfalt, 1,5 - 4,3 km skogsveg/grusveg, 4,3 - 5,5 km asfalt.

I alt stilte vi med 19 deltagere, og de fleste av de aktuelle for førstelaget i SOL er nå kommet i konkurransemodus. Mange positive resultater, de fleste av de som deltok i fjor, forbedret sine tider. Viser i den forbindelse til vår adelskalender, som du finner under peker statistikker.

Feltet var relativt samlet de første to kmène, da gikk Terje Maroni opp i tet, og ble liggende der til det gjensto ca 1 km. Det var bare 3 som fulgte Terje, vinneren Marius Gjeving, Helge Langen og Ole Sæterbø. Disse gjorde da opp innbyrdes rekkefølge helt mot slutten.

Både Helge og Ole var positive overraskelser. Helge viste at han nå er der han skal være kondisjonsmessig, og i sin vane tro, spurtet han sterkt. Ole, som i fjor deltok på Lag 2 under SOL, gjorde sitt beste løp på flere år. Lagkameratene, ”tok” han ut til førstelaget allerede under et løp på Hitra på midten av april, den ”nominasjonen” bekreftet han tydelig i dette løpet.

Det ser ut til at det blir hard kamp om de siste plassene på førstelaget i år også. Mest sannsynlig blir ikke alle av de som kom inn mellom 19,06 og 19,22 å finne der….

Opphold, 7 grader, men en del vind. Antakelig en tanke bedre forhold i fjor, da det var vindstille.