HL Harstad Vebjørn, Jo og Jonas stafett

Hovedlandsrennet søndag

Den siste dagen i Harstad er nå over, og i dag var det stafett mellom skikretsene. Det ble seier til Agder og Rogaland foran Akershus og Nord-Trøndelag.Vebjørn gikk på 2.laget, Jo på 3.laget og Jonas på 6.laget til Sør-Trøndelag.

Vebjørn gikk 2. etappen på Sør-Trøndelag 2, og kunne gå ut som nr.4 etter veksling. Vebjørn gikk et bra løp, gikk etterhvert i tet og ledet stafetten en god del av løpet,og kunne veksle som nr 2 kun ett sekund bak Akershus som da ledet. På 3. etappe gikk Kornelius Grøv, som vekslet som nr 3, 4 sekunder bak Akershus, og 2 sekunder bak Sør-Trøndelags 1. lag. På siste etappe gikk Ole Morten Flataker som leder ST-cupen for 15-åringene, men han måtte se flere lag gå forbi seg, og endte til slutt på 7.plass, 25 sekunder bak førsteplassen. 3. laget til Sør-Trøndelag som Jo gikk siste etappen på gikk det også meget bra med, de endte på en 9. plass til slutt, 48 sekunder bak førsteplassen. Jonas gikk 2. etappen på 6. laget til Sør-Trøndelag, og gikk inn mange løpere på sin etappe. De ble nr. 47 i mål. De to første etappene var klassisk, og de to siste var i fristil. Der var 97 lag som startet. Sør-Trøndelag startet med hele 13 guttelag og 8 jentelag, og er en av de største skikretsene. Til sammenligning hadde Møre og Romsdal med ett guttelag og ett jentelag.