Henrik Grøseth vant Selbuløpet

RT stilte med 11 løpere i Selbu. Deltagelse også i Bodø og et bedriftsløp ved Nidelva.

B&OI Gampen 4. løp, ca 6 km, onsdag 21.05.08, Bodø

Det fjerde løpet i denne karusellen, gikk i Mørkvedlia Idrettsanlegg etter en relativt kupert lysløypetrase.

Et relativt samlet felt til ca 3 km, der rykket Jan Olav Røed i en motbakke og fikk ei luke på de andre. Inn mot mål hadde Bjørn Vonheim kontroll på 2. plass totalt og 1. plass i klassen.

Bedriftskarusellen (terrengløp), torsdag 22.05.08., Nidelvstien, Trondheim

To av våre medlemmer, Trygve Reitan og Øystein Sæther, deltok i et bedriftsløp på Nidelvstien. For tredje gang på kort tid, hadde Trygve en duell med Even Løkken. De fulgtes til det gjensto ca 800m. Da dro Even i fra og vant med 8 sekunder.

Komplette resultater:

Selbuløpet, 10 km, lørdag 24.05.08., Selbu

Vi stilte med 11 løpere i Selbuløpet, 8 på 10 km og 3 på 5 km. På 10 km dannet det seg fort en tet trio, Henrik Grøseth, Terje Olsen og Lars Hagen. Lars dro i 6,5km, da tok Terje Olsen over og Lars måtte slippe. Henrik tok teten 1 km fra mål, og dro i fra.

Fin temperatur, men forholdsvis sterk vind, gjorde at forholdene ikke var helt optimale og Lars kunne kanskje med fordel ha vært mer avventede med drajobben. Flere gode løp av våre, men vi merker oss mest Frode Grønning, som viser en framgang fra i fjor som vi må tillate oss å kalle en stor snuoperasjon. Han presset sin tid fra i fjor ned med nesten 4 minutter!!! Han kom inn på  34,09,0 og sjette plass, bare 6,5 sek bak Petter Northug. For den som følger med på Sebs Langside, viser Frode nå at han setter teori ut i praksis.

5 km på tid var egentlig for løpere tom 15 år, men tre løpere fikk melde seg på i trimklassen, og løpe 5km på tid. Det var: