Helge Langen

Helge med ny klubbrekord på 600m

Helge deltok i Sparebank1-stevnet og Thomas har løpt Ryeløpet.

SpareBank1-Vår, 600m, Trondheim Stadion, tirsdag 22.05.12., Ranheim il

En fin kveld for langsprint på Øya, god temperatur og vindstille!! Alle løpere på 600m fra G15 og oppover var plassert i et heat, 11 løpere i alt. Ungdommelig overmot (?) gjorde at det ble gått ut hardt, og seniorløpere som Helge Langen og Ivar Husby, ble stengt inne ved lista de første 300m.
Helge gikk så ut i fjerde bane, og fikk til ei riktig bra avslutning og kom inn til ny pers og klubbrekord på 1,26,19, 1,2 sek under sin tidligere pers. I motsetning til 800m-løpet på Steinkjer for ei uke siden, fungerte kroppen, og vi får håpe at prestasjonene, etter en litt dårlig ”treningsvinter”, stabiliserer seg.
Terje Klevmo, som vant, løp solo hele løpet, og kom inn til 1,22,37. Han er en habil løper som gjorde unna 800m i fjor på 1,51. Vi merker oss stortalentet Abdurrrahman Hir på 15 år, som løp inn til 1,24,88.

600m er en distanse det blir konkurrert lite i og nasjonalt kalles rekorder på distansen for beste noteringer, men vi er såpass rause at vi kaller det klubbrekord. Det betyr at Helge ”pyntet” på to statistikker, klubbrekorder senior og Ti på topp.

Ryeløpet, 5 km, tirsdag 22.05.12, Oslo
Thomas Holm stilte for å få ei gjennomkjøring foran torsdagens åpningsstevne på Bislett. Det ble gått ut hardt, Thomas fulgte Øystein Mørk i 2km, før han slapp og løp solo resten av løpet. Han vant sin klasse, men kom inn til fjerdeplass totalt på 16,32,6 i ei løype som er kontrollmålt, men ikke spesielt lettløpt, med grusunderlag og lett kupering.

Øystein Sylta vant på ny løyperekord 15,17,2.