Helge Langen deltok i innendørs-NM

Helge Langen deltok på 800m og 1.500m i helgas NM Innendørs i Stangehallen.


NM-innendørs, 800m/1.500m, lør/søndag 20.-21.02.10., Stangehallen

Helge Langen debuterte som innendørsløper i Stangehallen i helga med å delta i NM på 800m og 1.500m. Hans tider ble hhv 2,06,81 og 4,19,89 som holdt til en 11. og en 13. plass. Helge som prøvde seg som mellomdistanseløper først i fjor, og oppnådde på slutten av sesongen 2,01,47 og 4,12,76. Han var da på et helt annet stadium av formkurven, men vi merker oss at hans tider i helga er like bak hans nest beste utendørstider. Vi får tro at det tyder på at persene står for fall, når han har fått løpt seg inn etter noen konkurranser til sommeren.

Han har ikke vært i nærheten av slik fart siden august og er derfor litt fartsblind når man skal konkurrere igjen. Han valgte å legge seg på en litt forsiktig åpningsfart på 1.500m, som var lørdagens øvelse. Han var sist i feltet halvveis, men etter ei bra avslutning hadde han fire av sine konkurrenter klart bak seg.

På dagens 800m disponerte han bedre, og holdt relativt jevn fart hele løpet. Helge var godt fornøyd med den gjennomkjøringa som disse to løpa gav han.

Komplette resultater: http://www.andro.no/webres/nm_inne/2010/

Reportasje for lørdag på www.kondis.no. Kommer nok for søndag også.

Det samme gjelder: www.friidrett.no

NM Innendørs har vært arrangert i Stangehallen, som den eneste godkjente friidrettshallen i landet, 19 år på rad!!!! Neste års mesterskap blir derfor HISTORISK, ettersom det i går ble bestemt at det skal arrangeres i RANHEIMSHALLEN, som skal stå ferdig oktober/november. Dette illustrerer hvor ”tilbakestående” man er her i landet mht friidrettshaller. I Sverige har man til sammenligning 30 friidrettshaller og over 300 flerbrukshaller som det kan trenes friidrett i!!!