Lars Bakken Røen, Vebjørn Trønsdal Bævre, Jo Trønsdal Bævre og Olav Nergård.

Helgas renn

I helga har det vært både Jårasprint på Svorkmo og Uglarenn i Trondheim. På bildet ser vi Lars Bakken Røen, Vebjørn Trønsdal Bævre, Jo Trønsdal Bævre og Olav Nergård Tørset.

Uglarennet

Jo Sverre Sande gikk inn til en fin 6. plass på en meget sterk tid i G12. Løpet gikk i fristil over 3 km. Han fulgte opp sin fine innsats fra forrige helg. Morten Svinsås gikk også et bra løp, og kom inn på 4 plass i klassen Eldre Junior.

Jårasprinten
Svorkmo IL arrangerte sonerenn, klassisk stil, med i overkant av 100 deltakere. Bra deltagelse i de yngste klassene, og litt for tynt i de eldre klassene. Rindalingene gjorde det bra med mange klasseseire. I yngste gutteklasser deltok Vebjørn Trønsdal Bævre i G7, og Tølløv L. Bjørnstad i G8.
10 åringene gjorde det skarpt. Gjermund Løfald fra Rindøl vant, mens Rindals-trolla fulgte hakk i hel. Lars Bakken Røen på 2. plass, Olav Nergård Tørset på 3. plass og Jo Trønsdal Bævre på 5.plass. Mellom Lars og Jo skilte det kun 23 sekund. På plassen mellom Olav og Jo finner vi et kjent skinavn fra Hemne, med gener både fra verdensmesterskap og OL medaljevinnere, Lars Olav Aunli. 13 deltok i denne klassen. Sondre L. Bjørnstad vant 13 årsklassen som talte 4 deltagere.
Fra Rindøl fikk Hallvard Løfald en ny seier i G 11, Else Helmine Myklegard ble nr 3 i J11, Ragnhild Løfald vant J13, mens Marthe Møkkelgård ble nr. 3 i samme klasse. Hans Marius Aspli Harviken ble nr. 3 i G16, etter å ha gått litt for langt i en litt dårlig merka løype.