Flere KM-medaljer til RT

Flere av våre løpere benyttet sjansen til å sesongdebutere i KM-Terrengløp på Lade, der nyervervelsen Lars Morten Bardal imponerte.

KM Terrengløp, søndag 18.04.04., Lade Idrettsanlegg, Selsbakk IF

Det ble mange medaljer på Rindals-Troll under KM i Terrengløp på Lade, som gikk i fin temperatur (16oC!), fint grasunderlag, men i sterk vind. Deltagelsen i de enkelte klasser var variabel og noen av våre medaljer var ”billige”. Største klasse var gutter 15 år med 13 deltagere. Dumt at ikke flere benytter sjansen til å sesongdebutere i ei så fin terrengløype.

Nyinnmeldte Lars Morten Bardal (eks Leinstrand og klassekamerat på Heimdal VGS med bl.a. Lars Moholdt) imponerte stort. Løypa gikk i to runder, og storfavoritten Frank Snildalsli ledet etter første runde og de fleste trodde at han hadde kontroll på konkurrentene, men på andrerunden slo Lars Morten til og var hele 12 sekunder foran i mål. Ingen tvil om at Lars Morten blir ei fin forsterkning, spesielt med tanke på Holmenkollstafetten.