Fin åpning på sesongen av Ole og Berit

Våre to unge surnadalinger, Ole Sæterbø og Berit Mogstad har sesongdebutert.

Løkkasprinten, lørdag 19.04.08., Vikhammerløkka, Malvik IL

Ole Sæterbø sesongdebuterte i Løkkasprinten, og kom inn som nr 2 av 3 i sin klasse, men viktigere enn plasseringa er tida. Han forbedret sin egen tid med 10 sekunder fra i fjor. Nå er ikke tidene i terrengløp 100% sammenlignbare fra år til år, ettersom underlaget kan variere. I år var underlaget tørt og fint, kanskje litt bedre enn i fjor, men uansett, 10 sekunder på 800m er mye, og så det tyder på at Ole har gjort framskritt fra i fjor.

Sammenlignet med i fjor, var det liten deltagelse i årets Løkkasprint. Årsaken kan være at i fjor var det KM. Det er derfor å håpe at deltagelsen blir større i KM kommende helg.

Retiroløpet, søndag 20.04.08., Molde

To av våre ivrige surnadalinger, Berit Mogstad og Ole Sæterbø, deltok i Retiroløpet i Molde, som også var KM i terrengløp for Møre & Romsdal FIK. Våre to deltagere deltok derfor utenfor konkurranse.

Berit, er nyinnmeldt, men trente sammen med oss i fjor også, vant likegodt sin klasse J 15 år klart. De løp 2.000m og det var tre deltagere i klassen.

Ole, som løp sin andre konkurranse på 2 dager, ble nr 2 i klasse 16-17 år, bare 10 sekunder bak ett år eldre Johan Bugge fra Eidsvåg. Bugge vant sin klasse i NM-Terrengløp i fjor. Da hadde han 48 sekunder bedre tid enn Ole på 4 km. Denne gang løp de 3 km. Dette løpet tyder også på at Ole har hatt framgang fra i fjor. For øvrig var Johan Bugge og Ole de to raskeste uansett klasse.

Vi har ikke i skrivende stund, offisielle resultater, men regner med at de kommer snart på Molde Olymp sine hjemmesider: http://idrett.speaker.no/Organisation.asp?orgelementid=57917