Etterrakster

Pga travelhet med Trollheimsløpet er vi på etterskudd med vår rapportering. Her kommer derfor en oppsummering fra noen eksotiske løp som Geiranger Maraton, Midnight Sun Marathon og Hostonvatnet Rundt.

Hostonvatnet Rundt, 9,8 km torsdag 14.06.07., Hoston

Juan Miguel Valdes Rodriguez deltok i Hostonvatnet Rundt bare 4 dager etter NM-halvmaraton. Han vant klart i dette kuperte grusvegløpet.

Geiranger Halvmaraton, 21,1 km, lørdag 16.06.07., Geiranger

Rindals-Troll hadde to deltagere i det som må være av de tøffeste halvmaraton som er å oppdrive. Men bakkene ble godt taklet av vårt svenske medlem, Ørjan Ericson og Edvin Bakken. De startet ved Geirangerfjorden og stiger opp til Dalsnibba 1500 moh!!!

Edvin ble nr 3 i klasse 55-59 på 2,09,50, mens Ørjan ble nr 4 i klasse 40-44 på 1,57,44. Tross sykdom tett inntil løpet, perset Ørjan. Han hadde i 2006 1,58,15 og 2,01,17 i 2005. Det ser ut til at begge har grunnlaget i orden fram til SOL. Det må også bemerkes at Edvin dagen derpå, likegodt løp Trollheimsløpet…………………..

Midtnight Sun Marathon, 10 km, lørdag 17.06.07., Tromsø

Ikke ideelle forhold underMSM i Tromsø som gikk i 6 grader og regn. Likefullt deltok 2.638 løpere på de ulike distanser. Blant disse var Bjørn Vonheim som løp 10km. Han brukte 35,11 og ble nr 2 i klasse 45-49, etter Edgar Johansen fra Kvæfjord som kom inn på 34,32. I alt deltok 36 løpere i klassen.

Bjørn ikke helt fornøyd med egen innsats, men melder om ”et flott arrangement og Norges mest livate løp”.