Etterrakster resultatrapportering

Pga. Trollheimsløp og SOL-forberedelser, har vår resultatrapportering kommet i bakleksa. Her følger rapport fra siste halvannen uke: Terrengløp bedrift, Midnight Sun Marathon, Midtsommarløpet, Klæbu6ern og en 800m der Helge Langen kom inn på RT-10 på Topp.

Terrengløp (Bedriftskarusellen nr 10) 4,0 km, torsdag 18.06.09., Bekken Gård, Trondheim

Trygve Reitan stilte i et bedriftsterrengløp der hele 91 løpere deltok. Forhold som Trygve liker, 12 grader, vindstille og regn. Han ledet da løpet fra start til mål og vant på tida 14.30, 38 sekunder foran Håvard Lorange.

Midnight Sun Marathon, 10 km, lørdag 20.06.09., Tromsø

To deltagere i årets MSM, Bjørn Vonheim og Jørund Eldevik, begge stilte på 10 km distansen. Begge fikk gode plasseringer, Bjørn ble nr 2 av 59 deltagere i klasse 45-49 år på tida 35,58. Vinner ble Johnny Ivar Ryvold på 35,36.

Jørund ble nr 4 av 48 deltagere i klasse 50-54 år på 38,30. Vinner i denne klassen var Edgar Johansen på 36,22.

Men disse er mer opptatt av tider enn plasseringer. Bjørn løp 1 min svakere enn i fjor, og lite fornøyd med det. Jørund derimot, var godt fornøyd med sitt løp.

Reportasje og bilder:

Midtsommarløpet, mandag 23.06.08., 10 km, Hølonda, Il Leik

Midtsommarløpet er et storkupert terrengløp, som går etter traktorveier og stier.

Fra RT stilte Audun Thonstad. Han har slitt med akillesskade i vår, noe som har påvirket treninga, og har ikke vært i form så langt i denne sesongen. Midtsommarløpet var tydeligvis ett skritt i riktig retning.

Klæbu6ern, torsdag 25.06.09., 6 km, Klæbu, Klæbu Løpeklubb

10 løpere stilte til start i nyskapningen Klæbu6ern som har start og mål ved Tanem skole. Underlaget er vekselsvis grus, sti og asfalt. Løpet gikk i mange og tjue grader noe som slo ulikt ut for løperne.

Vi hadde to deltagere, Bård Nonstad og Trygve Reitan. Trygve dro i de to lette km’ene i starten. Bak fulgte Terje 3T Olsen og Bård. Deretter ble det en lang motbakke der Terje dro hardt. Trygve fulgte kanskje for langt, og fikk det tungt på slutten. Bård passerte Trygve igjen på slutten.  Terje fikk 21,57, Bård 22,27 og Trygve 22,35.

At Trygve løp med ”tunge” treningssko, ja det er ei historie Trygve må fortelle om sjøl…. Trygve er dessuten relativt svak for varme, men stilte med den hensikt å trene i varme.

Trondheimslekene, 800m, lørdag 27.06.09., Trondheim Stadion

Helge Langen deltok på 800m i sterk varme og litt vind. Varme er ok på en så kort distanse som 800m, men vinden er ikke noe pluss når man må dra hele løpet alene.

Bare to Selsbakk-juniorer forsøkte å følge Helge som ble presset av Mahad A Ynsuf nesten helt inn. Helge perset med hele fire sek og kom inn på 2,01,47. Ynsuf fikk 2,02,12.

Med dette kom Helge inn på RT 10 på Topp med klar margin og la seg på en 7. plass. I et felt med drahjelp er Helge nå god for under 2 blank.