Edvin (Mot)Bakken og Henne Maratonmann

Edvin Bakken og Henrik Aasbø er ikke redd utfordringer. I helga løp de hhv Geiranger Halvmaraton og Nordmarka Skogsmaraton:

 

Nordmarka Skogsmaraton, 42 km, lørdag 14.06.08., Oslo
 
Henrik Aasbø liker seg best i relativt flate løyper, men likevel kastet han seg ut i Nordmarka Skogsmaraton, som er et av de mest kuperte og krevende maratonløp i landet. Men samtidig er dette et flott arrangement som går etter skogsbilveier i Nordmarka, en totalt annerledes opplevelse i forhold til bymaratonløpene. Det er kanskje årsaken til at dette har utviklet seg til å bli et av de største maratonløpa i landet. Hele 437 løpere fullførte i år.
 
Dette er naturlig nok ingen ”perseløype” og Henne hadde som mål å løpe fortere enn sin svakeste maratontid. Det klarte han, og i sitt 28. maraton, løp han på 4,19,38 og ble med det nr 33 i sin klasse.
 
Reportasje her:
 
Arrangørens hjemmeside:
 
Geiranger Halvmaraton, 21,1 km, søndag 15.06.08., Geiranger
 
Heldigvis for løperne, slo ikke de litt dystre værmeldingene til, og deltagerne fikk fine forhold. Det trengs når man når Dalsnibba 1.500 moh etter å startet på 0 ved Geirangerfjorden. Edvin Bakken har nå deltatt i dette løpet i flere år, og kom i mål på 2,08,16, som er 1,34 raskere enn i fjor. Han ble med det nr 4 i klasse 55-59 år.
 
 
Reportasje på kondis.no, her vil det bli supplert med enda flere bilder: http://www.kondis.no/default/index.php?aid=72809&k=sjef%2Fforsiden&mid=