Bra resultat i NM Terrengløp av Stein Ivar!

Rindals-Trolls Stein Ivar Børset gjorde en bra figur i NM Terrengløp 3 km på Osterøy med en flott 17. plass av 39 startende. Det er forøvrig verdt å merke seg at dersom Stein Ivar hadde stilt blant veteranene, hadde tiden hans holdt til en relativt klar seier i hans aldersklasse!!
Stein Ivar uttalte etter løpet at han ikke var helt fornøyd med gjennomføringen. På 3 km blir åpningsfarten høy og han ble tidlig stiv. Han følte selv at farten var svært lav midtveis, men at han fikk til en bra avslutning og han passerte flere løpere på de siste 500m. Ettersom dette var hans sesongdebut, var nok denne utviklingen et tegn på at kroppen hadde hatt godt av et par konkurranser eller testløp i forkant. Hans konklusjon var: "Bra som en start på sesongen". Og for vår regning kan det kanskje tilføyes at første terminfesta konkurranse i Sør-Trøndelag er 17. april(!!!!!!) og at det ikke akkurat er terrengløpsforhold på Børsetjerå riktig ennå..........
Fra NM merker vi oss dessuten et kjempeløp av vår kjenning, Henrik Grøseth, som representerte Rindals-Troll i sine første fem friidrettsår. Han løper nå for Gjesdal etter én sesong i Heimdal. Han ble nummer 5, bare 23 sekunder etter 'umulige' Marius Bakken som vant.