"Bodøgampen", KM bane og Selbuløpet

2.plasser til Bjørn Vonheim og Henrik Grøseth, mens Lars Morten Bardal gikk inn på "Ti på topp" på 800m.

B&OI Gampen 4. løp, ca 6 km, tirsdag 15.05.07, Bodø

Jan Olav Røed har nå et lite tak på Bjørn Vonheim når det gjelder antall seire i løpskarusellen B&OI Gampen. Etter at Bjørn dro nesten hele løpet, ble Røed for sterk på slutten i det fjerde løpet som gikk etter en relativt kupert lysløypetrase. Positivt likevel for Bjørn, som forbedrer sine tider fra i fjor i hvert løp så langt.

Hyggelig å registrere at eks orkdaling, Jørund Eldevik er tilbake i konkurranseløypa, etter at hele fjorårssesongen gikk fløyten pga skade. Da lukter det noen lange SOL-etapper igjen….

Selbuløpet, 10 km, lørdag 19.05.07., Selbu

Vi stilte med fire løpere i Selbuløpet. Henrik Grøseth gikk hardt ut og fikk umiddelbart et forsprang. Passeringene 9,10 og 15,28 etter hhv 3 og 5 km var i hardeste laget ut fra dagsforma og andre halvdel gikk saktere. Etter 8 km ble han passert av Rune Opem.

Lars Hagen kom inn til en fin 4. plass på ei bra tid, tatt i betraktning det lange skadeavbrekket.

Selbuløpet er ei relativt lettløpt løype som gikk under fine løpsforhold.

KM bane, 800m, lørdag 19.05.07., Trondheim

RT stilte med 5 deltagere på 1.500m på Trondheim Stadion, som gikk under flotte forhold, 17-18 grader og nesten vindstille.

Vi stilte med 5 deltagere som alle debuterte på den vanskelige distansen 800m, 3 hadde sogar ikke løpt på bane før. Alle kom hederlig fra debuten.

I et stort felt bestående av klassene 16 år tom senior, gjorde Lars Morten Bardal et fint løp og kom inn på 2,00,15. Han gikk dermed inn på femte plass på vår eksklusive ”Ti på topp” (les mer) og var bare 1,5 sek bak klubbrekorden til Henrik Grøseth. Lars Morten startet spurten 350m fra mål og gikk opp i tet. Det resulterte i at han stivnet på oppløpet. Kanskje kunne tida blitt ytterligere forbedret hvis han hadde åpnet spurten litt seinere.

Godt løp også av John Langli, som etter en litt uheldig start, måtte kjøre temmelig  hardt for å få kontakt med tetgruppa. Dette førte til en litt tung avslutning, mens våre to surnadalinger Ingebrigt Børset Steen og Ole Sæterbø, disponerte annerledes. De kom sist i sine klasser inn på oppløpet, men begge passerte to løpere og kom inn til fine tredje plasser.

Her vil det også komme  bilder etter hvert.