Bjørn Vonheim med klasseseier

Bjørn Vonheim sesongdebuterte i Fjellseterløpet med å vinne sin klasse

FJELLSETERLØPET, 8,3 km, onsdag 17.04.02, Trondheim

Bjørn Vonheim var godt med i tetgruppa i begynnelsen, men måtte slippe etter hvert. Det holdt imidlertid til klasseseier i M4 i det tøffe løpet, som starter ved Lerkendal, over Stavnebrua og opp de tunge bakkene til Skistua. Hans tid ble 34,03, mens løpets vinner, den tyske studenten Lars Haferkamp, vant klart på sterke 30,48. Bjørn hadde 6 beste tid uansett klasse.

Også Dag Anders Moldetad, som i sitt første løp for Rindals-Troll, hadde ”smurt” godt. Hans løp holdt til andreplass i klasse M3 bare 9 sekunder etter Eirik Engan som vant klassen. Dag Anders sin tid var 34, 51, slått av Bjørn Von med 48 sekunder.

Ellers merker vi oss 15-årige Pål Sæther sin tid i mosjonsklassen. Han løp på 37,55. Pål løper for Heimdal, men i St.Olavsloppet regner vi med å finne han på startstreken for andrelaget vårt.