Birkebeinerløpet og Estenstadløpet

Vi har hatt deltagere i begge disse "styrkeprøvene".

Birkebeinerløpet, 21,3 km lørdag 18.09.04., Lillehammer

Vi hadde en deltager i årets Birkebeinerløp, Råg Mikkelsen. Tross dårligere forhold, forbedret han sin tid fra i fjor. Det var oppholdsvær under løpet, men et langvarig regnvær før løpet, gjorde underlaget vanskelig på en del plasser. Dette var for øvrig Råg sitt 6. Birkebeinerløp av 7 mulige.

Vi merker oss et godt løp av vår ”ekser” Gert Moen, som kom på femteplass i samme klasse.

Totalvinner ble Kristen Aaby fra Vidar på tida 1,15,53. Det var over 3.000 løpere som var påmeldt.

Maksimaltid: 1,42,48
111 deltagere i denne klassen, mot 94 i fjor.

Estenstadløpet, 14 km søndag 19.09.04., Trondheim

Vi hadde to deltagere i Estenstadløpet, Morten Svinsås og Ingvar Romundstad. Morten ble nr 4 totalt, mens Ingvar vant klassen 45-49 år. Dette løpet, som går i den kuperte Estenstadmarka, er krevende, med flere strekninger i myrlendt terreng. Løpet ble relansert for to år siden, og med 128 deltagere, er det tydelig at det ennå er et ”marked” for slike løp.