Begge G14-lagene på øy-tur!

Torsdag 21/5 var Rindal G-14 på øy-tur med begge lagene. Det var satt opp stor buss slik att det var mulig for foreldre og andre interesserte å bli med. Vi var 11 voksne og 23 unger som som dro påtur sammen med buss sjåfør Tor Bjørnstad.
Rindal 2 møtte Hitra på Sandstad, dette ble en kamp hvor hjemmelaget hadde føringen hele kampen og vant til slutt 17-0

Rindal 1 spillte mot Dolmøy, også her kom hjemmelaget best i gang og ledet 0-3 etter 17 minutter. Rindal kom bedre med etter hvert og kunne gå til pause med 3-3. Etter en "pep talk" i pausen var guttene mere på hugget og styrte 2. omgang og kunne gå i dusjen med velfortjent 3-7 seier Målscorere: Geir Magne Glåmen (3), Anders Nerbu Løfald (2), Vebjørn Trønsdal Bævre og Bjørnar Smevoll.