Bedriftsløp på Lian, motbakkeløp i Bratsberg og SOL-uttak i Klæbu

Trygve Reitan og Audun Thonstad deltok i terrengløp, Morten Elifsen, Hans Petter Lykkja og Bård Nonstad i motbakkeløp, mens 15 RT-løpere kjempet om 1. lagsplasser til St. Olavsloppet i Klæbu.

Helge Langen har lagt ut bilder fra løpet i Klæbu på vårt Diskusjonsforum. Se denne linken:

Bedriftsløp Lian, 4 km, torsdag 26.05.11., Trondheim

To RT-løpere, Trygve Reitan og Audun Thonstad, stod på startsterk i det åttende løpet i Bedriftskarusellen, ett terrengløp som går to runder rundt Lianvannet. Underlaget består av grus og sti.

Trygve var litt usikker før start, ettersom dette var hans første konkurranse etter et sykdomsavbrekk. Han prøvde likevel å legge seg i rygg på Strindheimløperen Jerreh Ceesay, men ble liggende 5-10 meter bak. Ut på andre runden fikk Trygve kontakt og gikk forbi 200m fra mål, og kom til 13,43, 5 sek foran Jerreh.

Audun gikk inn til en klar tredje plass, men ble 36 sek bak Trygve, noe han syntes han var vel mye. En ”tung” kropp etter mye trening i det siste, kan være årsak.

Vi referer fra bedriftsløp på vår hjemmeside, men resultatene blir ikke med på vår årsoppsummering.

Liåsen Opp, 6.780m, lørdag 28.05.11., Bratsberg
Stor deltagelse i det nye motbakkeløpet Liåasen Opp, med mange sterke langrennsløpere på startstrek. På slutten ble løpet en duell mellom Ole Marius Bach og Anders Myrland. Best av våre ble Morten Eilifsen, på en femte plass, 50 sek bak Bach.

Fine løp også av Hans Petter Lykkja og Bård Nonstad som ble hhv nr 11 og 14 i den harde klassen.

Mosjonskarusell Hyttfossen, 5,5 km, tirsdag 31.05.11., Klæbu

Vi blinket ut et løp i Klæbu som vårt første uttakningsløp til St.Olavsloppet. Fin trase, som var 5,5 km, litt småkupert, med følgende ”fordeling”: 0 - 1,5 km asfalt, 1,5 - 4,3 km skogsveg/grusveg, 4,3 - 5,5 km asfalt.

I alt stilte vi med 15 deltagere, og det er gledelig å se at noen av våre skadeforfulgte begynner å komme tilbake, bla var dette sesongdebut for Arnt Inge Nilsen. 4 mann skilte seg ut, Marius Gjeving, Lars Hagen, Andreas Dahlø Wærnes og Terje Maroni. Disse gjorde opp seg i mellom på den siste asfaltstrekninga. Bakover på lista ble det flere RT-dueller, og det ser ut til at kampen om de siste plassene på 1. laget blir tøff.

Fine forhold, 10 grader og bare noen små yrdråper.