Lina Roindt 2006

Det fine høstværet lokket 267 deltagere til Lina Roindt i Rindal, 63 flere enn forrige deltagerrekorrekord. Av disse deltok 32 i konkurranseklassene. Det ble løpt fort i teten, der Birger Dragsten fra Heimdal vant foran Rune Opem fra Stjørdal. Wenche Lande fra Byåsen vant kvinneklassen. Sterk innsats også av flere Rindals-løpere, deriblant "evigunge" Stein Ivar Børset, med klasseseier og delt tredjeplass totalt, og 14 år gamle Hallvard Løfald (i mosjonsklassen) som løp et veldig sterkt løp alderen tatt i betraktning!
På bildet ser vi tetfeltet tidlig i løpet. Under finner dere full resultatliste, samt flere bilder (alle bilder hentet fra Trollheimsporten). Under våre egne sider for Lina Roindt (se link oppe til venstre) finner dere nå oppdatert adelskalender, samt passeringstider for årets løp.
24. september 2006 Les mer...

Fantastisk moblisering i skolecupen!

Hele 67 elever, dvs 35,3% av alle elevene i klassene 5.-10., stilte i den innlagte skolecupen i Lina Roindt. Det ble uhyre jevnt mellom tre klasser. 8. klasse vant med ei oppslutning på 48,6%, foran fjorårsvinneren 9. klasse med 48,1% og 6. klasse med 47,4%. For å illustrere jevnheten, ville 6. klasse med en deltager til, ha kommet opp i 50,0% og ville ha vunnet. Nå blir det altså 8. klasse som vil bli invitert med på pizzakveld på Saga Skysstasjon.