Alf Petter Bøe

1.500m i Bodø og Ålesund Maraton

Bjørn Vonheim har løpt 1.500m, mens Alf Petter Bøe har prøvd seg på nytt på halvmaraton. Bildet til høyre: Alf Petter Bøe (foto: Helge Fuglseth, kondis.no).

B&OI Gampen 3. løp, 1.500m bane, onsdag 27.04.10., Mørkvedlia Idrettspark, Bodø
Bodø-gampen består av de forskjelligste typer løp, denne var det 1.500m bane som gikk under greie forhold.

Dette ble en svært jevn affære og det bare noen få sekunder mellom de 7 beste. Bjørn Vonheim hadde litt problemer med å følge ungsauene helt i starten, men kom etter hvert inn i den store tetgruppa. Han bestemte seg for å gå for seier og 250m fra mål prøvde han seg på en langspurt, men det holdt ikke helt inn. 70m fra mål ble han passert av noen løpere, og han kom inn til en 5. plass totalt og til en klar klasseseier på 4,36. Frisk satsing av Bjørn!

Ålesund Maraton, halvmaraton, (21,097,5m), lørdag 14.05.11., Ålesund
Alf Petter Bøe stilte på halvmaraton i Ålesund, for øvrig den samme løypa som han løp 4. juledag. Fine forhold for maratonløp, 12 grader, vindstille og litt regn i lufta. Mange deltagere, 63 av de stilte på halvmaratondistansen.
Alf Petter er tydeligvis i god form, og kom inn på 1,18,57, 3,40 raskere enn 4. juledag. Flott disponering, 39.40 halvveis og 39.17 på siste halvdel. Sjøl om det var god deltagelse, var ikke bredde stor i teten, og han løp alende hele vegen. Alf Petter ble nr 4 totalt og nr 2 i klasse 40-44år. Vinner ble klassekamerat Jan Ketil Vinnes på 1,16,12 foran 17-åringen Jon Are Stavås.