Uavgjort mot Leik

Guttelaget spilte sin siste kamp for sesongen på Rinnvollen i dag. Leik var motstander.

Rindal fikk en meget god start på kampen, når Jon Arne Løfaldli sender laget opp til 1-0 etter bare halvminuttet. Jostein Landsem økte til 2-0 ikke lenge etterpå og Rindal så ut til å ha full kontroll på gjestene.

Men Leik ville være med i kampen og reduserte til 2-1, før Jon Arne igjen er frampå for Rindal og øker til 3-1. Gjestene gir seg ikke og kommer på to kontringer før pause, og dermed sto det 3-3 til pause.
Rindal - Leik
I andre omgang faller nivå og innsats og det blir en dårlig og sjansefattig omgang. Rindal får derimot en god mulighet til å avgjøre kampen når Jo blir felt på tur igjennom og straffe til Rindal. Men en god redning fra Leik-keeperen gjør at det fortsatt står 3-3.

Utover omgangen er det Rindal som tar over det meste av spill og presser på for seier, men uten å skape de helt store sjansene. Dermed ebber det ut med 3-3 og poengdeling.